bye

Sitter nu hemma hos min mormor. Hon sydde så snällt min klänning som jag köpte igår, eftersom att där var HÅL i den. Snart ska jag snurra upp Camillas hår i små pappiljotter. Förhoppningsvis ser hon inte ut som ett troll imorgon när hon ska vara tärna.

Innan idag läste jag lite i billighetstidningen FREDAG. Där hittade jag något som jag tyckte var rätt taskigt. Bilder från säsong två av True Blood. Dom bilderna avslöjade rätt så mycket av vad som kommer att hända.

Jaja, nu måste jag gå för Camilla sa precis att hon var redo. HAH.

tjena

Josåatteehh.. det var rätt länge sedan jag skrev här i bloggen.  Exakt 2 månader och 1 dag sedan. Mycket av det beror väl på att jag varit trött på att blogga och läsa bloggar. Men en del av det beror på att jag inte varit i Sverige. Och lite beror det på att jag inte haft något internet.

Det känns tråkigt att bara skriva vad jag gjort idag men det finns inget roligare att skriva om, och nu när jag ändå sitter här så kan jag väl lika bra skriva något.

Så idag åkte jag med min moster och Camilla(tänkte jag skriva...men jag kom på att hon är ju också min moster) till ett stort center någonstans i Skåne. Där skulle vi leta efter en klänning till mig som jag ska ha på min tredje mosters bröllop. Vi gick i några affärer men där fanns mest hippieklänningar. Gina Tricot hade några fina men jag köpte tillslut en lila sak från nån hyffsat snobbig affär som hette in VOGUE.

Efter det åkte vi vidare till mostern som ska gifta sig. Där prövade jag några skor. Dom passade om jag rullade in tån under foten. Så jag lånade dem. Sen gick jag hem till Camilla och snyltade lite på hennes internet. Och sen gick vi hem till Maja o lagade mat. Och sen snyltade jag lite på Majas internet. Vilket jag fortfarande gör. THE END.

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0