det sägs att ovan molnen

???
jjahhaaa.. fan vad tråkig sommar. Alltså.
Idag när jag vaknade så var himlen helt grå, samma som alla andra dagar denna sommar, förrutom kanske tre i mitten av juli. På mitten av dagen blev himlen nästan svart och då föll regnet, som alla andra dagar de senaste veckorna. Efter regnet blev molnen lite vitare, man kunde nästan se en blå himmel. Just nu, när solen håller på att gå ner, finns bara några enstaka moln på himlen. Men jag kan säga dig, med nästan 100% säkerhet att imorgon när jag vaknar så är himlen grå igen. Och ungefär vid 16.00 kommer regnet ösa ner igen.
Jahapp. Det var allt om vädert för denna gång. Kommer kanske (förhoppningsvis) en rapport om bara ett par dagar (onsdag sägs det) då det faktiskt sägs något om strålande solsken och outhärdlig värme.

image11 /bild tagen mig

Raderat. Forever.

image10Min dag började med att jag nästan försov mig. Jag kom inte senare än vad jag egentligen ska börja men folket blir sura ifall man inte kommer en kvart tidigare. Idag kom jag tio minuter tidigare. Ajajaj... detta måste kompenseras. Får komma dit en halvtimme tidigare imorron. Eller inte.
      När jag kom hem bestämde jag mig för att rensa ut garderoben. Den såg förjävlig ut. Ser inte mycket bättre ut nu, men nu är där i alla fall dammsugat. Och jag tror inte att jag slått mig så mycket på en dag som jag gjort idag. Hela tiden slog jag mig.  Slog huvudet i taket ett par gånger (lågt tak i garderoben), drog till mig dammsugaren för snabbt så att jag slog smalbenen, min syrras jävla sparkcykel tycks alltid vara i vägen (eller så är det jag som är i vägen?) för den ramlar alltid när jag går förbi. Sedan datorstolen. Rullade precis över min tå. Och denna datorstol väger nog 30 kilo + min vikt. Sen en massa mer saker som jag slått mig på, det är så många att jag inte ens kommer ihåg .. HAHA.
      Men nu till något oerhört sorgligt. Vår dator. Alltså den dator där jag hade _alla_ mina bilder från de senaste tre åren. Just DEN datorn, var tvungen att ominstalleras eftersom att det inte ens gick att komma in på den. FANFANFANFANFANFAN. Jag sörjer nu. Desutom är jag sur på min broder därför att allt är hans fel. Det är han som laddat ner en massa skit med virus i. BAAAAAAH.

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0