blöh?

Drack jag sanningselexir igår eller? Känns som att jag gnällde för allt och alla om mitt deprimerande liv. Men den enda jag ville prata med KUNDE jag inte prata med. Sitter det där elexiret fortfarande i eller? Varför skriver jag ens det här. Nu ska jag jobba och hoppas att illamåendet försvinner så fort jag går av bussen x(

till Louise

No.

I Head You Like..

Makrill >((( ')3

Blev plötsligt sugen på makrill....


Idag har det varit en lugn dag på jobbet. Morgonen började med att jag fick ett litet blått piller av en kollega. Kände mig piggare än vanligt efter ett tag. Glad till och med. Får ta och få sånna där tabletter utskrivna. Det var allergitabletter jag fick förresten, om du undrar.

Näth var hemma så idag fick jag lite skjuts och slapp cykla så mycket. Hon borde bli min chaufför på heltid alltså. Hade varit najs.

Nu sitter jag här hemma och har tråkigt antar jag, eftersom att jag skriver här. Är ganska dålig på att hitta på saker att göra, lat är jag också för den delen.

...får väl ta o spela lite crash bandicoot så länge då.











hahasfkha

:D hihih

ojsan

Hahaha, såg precis att jag hade tandkräm i hela håret. Hur lyckades jag med det?

gomorron!

Vaknade i morse och letade efter mobilen för att se vad klockan var. jag kunde inte hitta den och fick därför lite panik. Den låg under kudden, urladdad. Då fick jag lite mer panik och trodde att jag försovit mig. Klockan var bara 06.00. Svinbra att min egna klocka funkar så bra! Så då vet ni det, nu ska jag jobba lite och längta till dagen är slut!

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0