känner mig uppskattad

Klicka för stor bild
Här står man och lagar mat i flera timmar,
är de tacksamma?
äter de maten?
 - NEJ!









OBS! ej den maten jag lagade OBS!

80-årig Brad Pitt



The Curious Case of Benjamin Button, en film som låter
som att den kan vara riktigt bra. Brad Pitt föds som 80 åring, 
åldras baklänges, och dör sedan som spädbarn. 
Kommer tyvärr inte till Sverige förrän nästa år. DC++ någon?
Hehe, nej där skojade jag bara. 

Jag undrar om dom kommer göra så att Brad ser ut som han gjorde
för 20 år sedan? Fast mest av allt undrar jag hur det skulle  kännas
att föda ut en åttioårig gubbe.

Synskadade jävel!

image75

Visst tror man att man är lätt synskadad när man ser på denna bilden? Jag känner mig jävligt stolt, för det är ju detta fotograferandet handlar om, att framkalla känslor hos betraktaren.


.
.
.

      Bild tagen av mig,
       om ni nu undrade.
Probably not :)

Ett litet frukost-tips

Jag stör mig lite på folk som fläker ut hela sitt liv på internet. Btw, detta åt jag till frukost


Blomnektar

Dryck beredd av teblad

Surmjölk

Betsocker

Bär av vinrankan

Torkade majsflingor

En ytterst svår måltid att få till om man inte är mästerkock.






groena_druvor.jpg

Klockan är bara 12 på natten i USA

GODMORGON!!!!  eller snarare god natt för mig, men för er lite normalare så antar jag att ni sovit inatt? Ärligt talat vet jag inte om det är lönt att sova nu, måste in till Malmö idag, om jag somnar kan vi nog utesluta att jag vaknar innan klockan sju ikväll.. och då är det tyvärr too late. Fan. Jag hatar mig själv.



image73 yepp, det där är mitt öga. på riktigt.

förföriska utomjordingar

Ett tips, se aldrig filmen Decoys. Jag tycker trailern talar för sig själv, men för att försäkra mig om att du inte ser den ska jag nu berätta slutet; när han dödat alla utomjordingarna kommer hans tjejkompis på besök. Han tror att han ska ha lite kul men det slutar med att hon dödar honom, för det är hon som är ledaren över alla ailiens. Eller han dog antagligen inte. För det finns tydligen en uppföljare, och där lever han. Hoppas nu du inte gör samma misstag som mig och kollar på den!

är det omoraliskt då?

Jag är inte bara otroligt onödig, jag lider också utav tvångstankar. Men detta har kanske inte något att göra med det som kommer nu, för detta är citat från min lunarblogg som jag skrev när jag var 14 - 15 år. Fyfan tänker jag, jag hade verkligen ett intressant liv.


27 jun 2004
Faan .. asså jag fattar inte?
Hur kunde dom förlora?
jävla skiit .. Sveriga förlorade mot holland..
Zlatan, Va faaaan !!!"


26 juli 2005
nu är det den 26 juli.


23 apr 2006

nu ska jag se ett program om mammor som ammar sina sjuåriga barn

 
19 maj 2006

Idag.. Såg harry potter o de vises sten på spanska,
redovisade indien resan .. 4 månader försent bara.
lämnade in fotokonst arbetet och hade bildprov + gjorde klart inre porträtt.


Sen fick vi besök ifrån Australien. Min mammas moster o min nästkusin (eller nått sånt?) var här. Moster snackade bara danska o kusinen snackade australienska. Hey mate ^^ ..

Nä nu ska jag gå o läsa biblen. ByeBye mate

 
23 maj 2006
Hade orientering idag, sprang med Anni och Morgan. Tänk dig Sagan om ringen, exakt så såg det ut när vi sprang runt, förvirrade och rädda. Vi mötte många faror på vägen, bl.a. fick någon utav oss (säger inte vem) en allergichock. Hemskt, men sant.. Iaf, Det tog 2 timmar och 20 minuter.. Sen fick vi vänta i typ 1 och en halv timme på att bussen skulle komma.

O sen så hade vi inget o göra så vi gick runt, runt på en liten gräsplätt o lyssnade på min mp3 :).

Jaja. En rätt händelserik morgon


7 sep 2006
tycker du att det är omoraliskt att stoppa hallonbåtar i näsan?

vilken jävla värk!

Fy hundan vilken träningsvärk jag har efter tennisen igår. Inte så konstigt med tanke på att jag spelade det hela dagen, om vi bortser från enstaka fem minuters pauser för att äta påskmiddag och påskgodis.


hata aftonbladet-plus

1. Aftonbladet plus kan dö en långsam, plågsam, ful, äcklig döööööööööööööd
2. Min blogg håller på att bli ett monster :(

att somna mitt i akten

Det har hänt mig oftare och oftare att jag somnar mitt i allt... jag vill inte somna, men jag blir helt plötsligt bara så trött. Som för några dagar sedan. Hahha, pinsamt, där sitter då mina kompisar och tittar på en harry potter film som jag tjatat mig till att se, och så är det jag som knappt ser till mitten av filmen. Kanske tv:n som tröttar ut mina ögon. Jag brukade faktiskt alltid se på tv innan jag skulle sova, när jag var liten. Somnade på en kvart.

Elvis Presley dog på toaletten

Min pappa är ett Elvis fan. Det första han berättade för mig om honom var att Elvis dog på toaletten. Men ingen visste hur eller varför. Jag var fem år. Snacka om att få toalettskräck för livet. Än idag undrar jag om jag ska komma levande ut från toan. Allt jag kan tänka på när jag sitter där är; fan vad hemskt om någon skulle hitta mig så här. image71

Harry Potter (spoiler ^^)

På tåget i dag såg jag en kille som läste DH (deathly hallows), jag ville skrika (spoiler nu, blunda om du inte vill veta) "HARRY DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. Inte". Men jag motstod frestelsen, tänkte på hur ledsen jag hade känt mig om någon gjort så mot mig :(... Men har man inte läst boken förrän nu så förtjänar man det. Fast förresten hade han kanske redan läst den och bara läste om... eller så hade han varit blind hela sitt liv och plötsligt fått synen tillbaka.

FYFAN

usch .... varför föddes man i en sån fet kropp? För det är knappast det att jag alltid äter och aldrig tränar som gör mig till detta fläskberg. NEJ, det är helt och hållet mina dåliga geners fel. Fyfan. Jag hatar er gener.

image69

Mina favoriter - skånska ord

Le - Taskig. (Fan vad du är le)
Kränga - äta mycket. (Nu ska jag kränga)
Fubbik - Idiot.
Hång - glupsk. (Ditt jävla hång)
Bäng- dum i huvudet.
Glyttig - barnslig.
Gump - rumpa. (är detta verkligen ett skånskt ord? BTW låter rumpa jävligt fult)
Klina - kladda.
Mög - skit.
Spåga - sticka (sån man får i fingret)
Hotta - kasta. (Hotta hit fjärrkontrollen)
Fälleben - krokben (detta kan väl inte vara ett skånskt ord?)
Ballen - skinkan. (Du biter i min balle)
Flabb - käft. (Håll flabben)
Hän - någonstans. (Var ska du hän?)
Klydda - krångla. (Jävla klydderöv, ett ord jag använder ofta)

Lack - sur. (Fan vad jag blir lack)
Redig - ordentlig, duktig. (Du är redig du)
Bloa - Blöda, Bloar - Blöder
Saj - säg, säga (Vad ska jag saj? Saj vad du vill)

En sämre kopia

image66Alla vet säkert redan hur snyggt Anna, http://pyttis.blogg.se/ , brukar rita. Man blir sugen på att själv försöka när man ser hennes illustrationer! Men det visade sig att jag bara är en sämre kopia.  

Dock blev jag nöjd med fiskögonen. Men det var ju också allt. Btw så är jag ju född i fiskarnas tecken. Och finns det något roligare sätt att roa sig på än att läsa sitt horoskop? (bara jag som tycker att alla andras utom just mitt horoskop stämmer in på mig?)











 

Fiskarnas horoskop enligt olika sidor

din partnerrelation får du oväntat en del problem att brottas med. Mycket tyder på att du i ett visst avseende har varit lite blåögd. För att inte trassla till saker och ting ytterligare borde du be någon förtrogen om hjälp så du kan reda ut begreppen. (http://zodiaken.net/dagen/)

Föräldrar får ta det varligt med barn i dag. En maktkamp leder bara till problem och missförstånd (http://www.dagenshoroskop.nu/)

Du vill gärna kunna ta nya initiativ, men förhållandet till barn kräver all din tid. Just nu är lojalitet den egenskapen som gör dig bäst rustad att möta utmaningarna. Bättre tider är att vänta.  (http://www.spray.se/horoskop/)

Nymånen gör dig inåtriktad och eftertänksam, men också sensuell och sugen på nya upplevelser. Fin fredag. (http://www.aftonbladet.se/horoskop/)



Något börjar nu utveckla sig på ett sätt som du troligen kommer att uppleva som ganska meningsfullt. (http://www.metro.se)



Sammanfattning: MÖGIG FREDAG
 

MSN-konversation med en sjuåring

image65


Jag tycker det är så gulligt. Skillnad hade det ju varit om hon var sjutton.

Sitter här och mobilbloggar:%

Sitter här och mobilbloggar (oj, det ordet fanns inte ens med i ordlistan), sitter på tåget och lyssnar på Elvis. Är på väg hem. En jobbigt lång resa på en timme och sedan 20 minuters gång (då snackar vi långsam gång, det finns ingen annan takt). Just nu luktar det fis i tåget. Gott. Idag sitter jag ju inte ens granne med toaletten. Ska man förresten inte införa fisfria kupéer snart? Ja, från fisar till min stundande 18-årsdag. Jag känner jävligt mycket för att köpa ett paket ciggaretter. Men, problem1: jag vill inte dö en plågsam död, problem2: det är ju fan pinsamt att köpa. Anledningen till att jag vill köpa cigaretter då? Det luktar GOTT! = för mycket umgänge med storrökare. Jaja, vi får se hur jag gör. Btw har jag hunnit lyssna på tio låtar sedan jag började skriva. Fan vad dålig jag är på sms. Btw2 så mobilbloggar jag inte på riktigt utan detta sparas i utkast och skrives in på bloggen när jag kommer hem. Billigt och bra.

Pauly Unstoppable

Pauly föddes 1985 i USA. Han gillar söta killar med tatueringar. Han har bland annat blivit skjuten, knivhuggen, överkörd, fallit ut från höga byggnader, tagit överdos med vilje och av en olyckshändelse. Han har även varit dödförklarad i åtta minuter. Och så har han ju världens mest uttöjda näsborrar. Pauly har nu även gjort ett experiment och tatuerat sig i ögat.


image62
image63

inte om Björn Gustavsson

Nour El-Rafai, såååå braaa

80-talet!!!!

Fan han är så jävla bra. Måste ladda ner


PONTIAK __ 80-TALET

samma outfit två dagar i rad!

image60

Feminin röst?




Vad säger det om mig om jag säger att jag tror att jag är kär i honom?


Sex sex sex <3

Här har ni i alla fall en liten sexvideo gjord av mina käre idol, Hank Green. Love på honom!




because I'm serious

folk kanske tror att jag är seriös med denna bloggen. Att varenda inlägg är skrivet från hjärtat. Ja, till och med jag kan ju tro det när jag läser igenom mina inlägg. För att klargöra allt; jag är ytters oseriös. blablaaablahablaja mm .. men iaf, här har ni dagens outfit:


image60


Tröja: H&M, fashion against aids. (Det är verkligen hemskt med aids)
Byxor: Ullared
Strumpor: Pappas



Ni får ursäkta mitt ansikte, hade inte sminkat mig.


Puss Puss

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0