for future notice

Herrejesus vad det är mörkt på morgonen nu. Och vad snabbt det gått! Sitter och väntar på bussen nu ... vill sova. Brukar allltid tänka "när jag är hemma igen ska jag sova" men när man kommer hem är man inte trött på samma sätt. Jaja, detta var dagens livsviktiga info om mig. Remember this kids, there might be a test. (Och bara så ni vet, jag har halsbränna också)

blabla=)))))))))))))))))))))))))))9

Gaaahhhhh...

Poor Whiskers

HAHAHAH fan vad jag suttit och skrattat åt animalsbeingdicks.com, en sida med roliga giffar på djur som gör sjuka saker. Giffarna i kombination med de korta men roliga texterna = hilarity!



Här har du min favorit so far!

Whiskers realized she was late to her Michael Jackson Flash Mob!

 

promenadsblogg

Jaha...då var man på väg hem från tandläkaren as we speak. Hatar min nya tandläkare, ska nog byta. Han mördar min mun var gång jag är där och jag har inte ens lagat nåt. Han behandlar en som att man är helt utvecklingsstörd. Jävla pucko. Behövde bara skriva av mig lite medans jag går den långa vägen hem.

jag har bränt mig:(

Brände mig på tummen innan. Gjorde ont faktiskt men det blev inte så stort märke. Förrän nu. Ser ut som en vårta. Synd jag inte kan lägga in bild genom mobilen :)

Annie Lööf

Har du sett filmen Bad teacher? Den där Cameron Diaz spelar läraren som inte bryr sig, som sover på lektionerna och knarkar på rasterna. I filmen finns en karaktär som heter Amy Squirrel, hon spelas av en person som heter Lucy Punch. Den här Amy Squirrel är så lik Annie Lööf, centerpartiets nya partiledare. Var gång jag ser Annie tänker jag på Amy från filmen och jag kan inte ta henne på allvar.









uee

HMMM ja nu är jag hyffsat nöjd med hur min blogg ser ut =) Att man kan sitta och hålla på med sånt på en fredag är väl lite tragiskt. Men nu måste jag sova för imorgon (ja, idag blir det ju, nu när klockan är så mkt) ska jag jobba. Good times....

ɹǝu ɥɔo ddn

Håller på och gör om designen på bloggen. Smart att börja med sånt mitt i natten ... ןןǝʍ ןןǝʍ˙˙˙

klagomål

Jag har fått vissa klagomål på att jag inte bloggar tillräckligt ofta. HÄR HAR DU LOUISE!

fotoutmaning dag 10: detta gör mig glad

Jag vet inte, kan egentligen vara vad som helst bara man väljer att se det från den ljusa sidan. Svenskheten i mig gör att en blå himmel gör mig väldigt glad.

Men något som jag faktiskt alltid skrattar åt är Zeldas glädje när man kommer hem. Hon blir så glad över att se en igen att hon gör volter och allt möjligt. Ser så komiskt ut.











LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0