sol

Det känns som att jag har solsting
Men det var två dagar sedan jag var ute i solen.

reprisbild.

I was made for loving you, baby

Sitter och gör läxan i mitt rum, med persiennerna nere (jävla datorskärm -__-)
Fönstret är lite öppet för att jag i alla fall inte ska känna mig helt instängd... Utanför fönstret finns en lekplats, och tyvärr måste jag då lyssna på alla ungar som nu kommit hem från skolan. Men det kan ju vara roligt att lyssna på dem ibland!

Hörde nyss en liten flicka sjunga "I was made for loving you baby, you were made for loving me!" ganska högt skrek hon det över hela gården.. Om jag skulle gissa på en ålder så skulle jag nog säga att hon var runt fyra. Gulligt.

Hörde också en pojke säga till sin lillasyster "Emmy let's speak english so they don't understand". Kommer bli tråkigt för dem att alla barn snart kommer förstå deras engelska! (om du undrar hur jag kunde veta att han snackade med sin lillasyster så är svaret ett sjätte sinne)

BESÖKSREKORD

Igår hade jag 2 (två!!!!) besökare! *rekord*
idag är jag ledig och det är fint väder och jag har en massa läxor och ... nja. jag ska nog inte skriva om det där. Men i alla fall, här kommer en bild man blir glad av. Om du inte blir det så är ditt hjärta förmodligen förkolnat. (eller så har du kanske aldrig sett en dansk film. något av dem iaf)







Norway - 12 points.

http://speedtest.10-fast-fingers.com/

Där får du några ord som du ska skriva så snabbt du kan på en minut.
Jag provade först några gånger på svenska. Rekordet blev 39 ord/min.
Tänkte, det kanske blir enklare på engelska...hmm.. ja, 49 ord/min...
Sen tog jag danska, där jag fick 53 ord/min.
Norska prövade jag en gång också.  59 ord/min.

Vad kan man dra för slutsats av detta? Svenskan har längre och svårare ord eller,
jag borde flytta till Norge?

det finns likheter

I Afrika bär man vatten på huvudet. I Sverige bär man toapapper.
Han som gick lite längre bort undrade kanske om Lilo hade ätit på China Box.

världens döaste



Det är ganska härligt att sitta här och vänta på bussen. (när man slutat fyra timmar tidigare och bussen inte går förrän om tre). Kände för att hoppa i. Och sjunka till botten. Fast man kan ju undra vad där finns där nere på botten. Östersjön är ju typ världens döaste hav.

Tre veckor med solsken...kanske finns växthuseffekten ändå?



Inte ett enda moln! Om detta plötsliga varma och soliga väder kallas "klimathot" så gärna för mig!

Life is fun - just ask Julia

påsklovet är slut, men jag är äntligen klar med mitt projektarbete och nu ska jag se slutet av Harry Potter sedan Scrubs (musikalavsnittet!!) och Medium och så en ganska lat dag i skolan imorgon med endast en lektion!!! Nu är det snart bara 50 dagar kvar till studenten också. Jejjjjj.

Har jäkligt många läxor och prov denna månaden men det känns helt okej det med! (vad har hänt med mig?) 

tack jesus

Detta påsklovet har fan varit som en välsignelse från självaste Gud den allsmäktige. Verkligen något jag behövde!!1!!!11

skit

Blogg.se funkar inte riktigt. Inlägg publiceras inte och yada yada. Anyway, kan väl berätta lite om min tråkiga dag.

Började me att jag försov mig. Typ sådär en timme. Åkte och hade lektion som varade tre timmar (minus en, för den missade jag ju). Sen var det dags för det muntliga nationella provet i svenska. Gaaaah. Jag började skriva det igår, och jag är extremt dålig på att hålla tal. Kändes som att allt det blev fisko av det hela. Men jag fick tydligen VG. Sedan bar det av mot en lång lektion engelska. Och nu är det fint väder så jag ska väl inte sitta här o skriva skit (kan gå ut o lukta på den istället, mm....alla ska tydligen gödsla samtidigt). Hejdo.

 så här såg jag ut precis innan jag skulle hålla talet

mus i baguetten... eller nej jag menar baguett i musen. Nä förlåt, det var en råtta i pizzan...

Ibland sparar jag lite konstiga bilder, för att sedan glömma dem. Idag hittade jag en bild jag sparat för några månader sedan. Jag antar att det finns flera som redan bloggat om detta. Vilket aftonbladet nog också ville.



hittade mus i baguetten

Robert Pattinson är ju visst snygg

Idag hade jag nationellt prov i svenska. Det hade varit kul om dom kom imorgon och sa att det bara var som dom lurade oss, för som ni alla vet är det ju första april idag. Fem timmars prov i onödan. Woho.

På fredag, alltså om två dagar, ska jag ha det muntliga nationella.. ska alltså hålla ett fem-minuters tal. Good luck säger jag bara. Började just idag med att skriva upp vad jag ska säga. Har typ en halv A4 kvar att skriva. Även om jag skriver klar talet och det blir bra så kan vi ju glömma att jag kommer lära mig det utantill.

jag hade gärna velat skriva något här om ...... gggsaghsah. Men vem som helst kan ju läsa detta så det skiter vi i.

 life is wonderfull.

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0