Jordbävningen i Chile

Imorse ringde Camilla och sa att det varit jordbävning i Chile. Jag som typ precis gått och lagt mig blir pigg som fan och går upp och tänder datorn för att läsa nyheterna. Skickar sms till Natta men får inget svar. Hon befinner sig i Santiago någonstans och jag vet inte om hon inte kan svara för att hon inte har pengar på luren eller för att nätet inte fungerar eller något annat. Jag väntar några timmar... hör med hennes mamma om hon vet något.. nej, hon har försökt ringa hela dagen. Flera timmar senare får jag ett sms att hon mår bra. Skönt att höra! Tror hon skickade det på morgonen men det kom inte fram förrän lite innan tolv på natten. När man behöver mobilen som mest så fungerar det aldrig. Glad att hon och hennes släkt mår bra i alla fall.

1 månad

Nu har det gått en månad sen jag flyttade till Malmö. Livet är roligare här än vad det var i Tråkby!!!! Kommer bli ännu roligare när Näth väl kommer hem, vilket är om 10 dagar. Sjukt mycket har hänt på den sista tiden. Jag har inte kännt för att blogga, för det brukade jag bara göra när jag var uttråkad.

Idag var jag på en arbetsintervju. Jag hade inte sökt jobbet och jag visste inte riktigt vad det var för jobb men jag stack dit ändå och tog med mig Sandra som stöd och vägvisare. När vi kom upp så slutade det med att hon också fick va med på "jobbintervjun". Det var mer en redovisning av företaget. Och vi satt kanske 8 pers i rummet. Jag vet fortfarande inte vad det är för sorts jobb riktigt. Men men, jag är ganska säker på att jag inte får jobbet.



Snackar med Näth på msn nu, och klockan är snart 05. Hahaha. Vi hade en del att ta igen!



!!!!!!!!!!

puss o hej leverpastej

Jag älskar att göra quiz :)

This twelve question quiz is used by many football, basketball, baseball, etc. teams and employers to predict the way the testee will interact with other people. One of the best personality quizzes you will find.

This short 12 question quiz gives you scintillating results that pertain to your personality and how others view you. You can take these results and do with them what you will. Some believe them to be of great importance...others not so much.






Your score on this personality test was 49%
 

Others see you as sensible, cautious, careful & practical. They see you as clever, gifted, or talented, but modest not a person who makes friends too quickly or easily, but someone who's extremely loyal to friends you do make and who expect the same loyalty in return. Those who really get to know you realize it takes a lot to shake your trust in your friends, but equally that it takes you a longer time to get over if that trust is ever broken.

Personality Quiz
Take More Quizzes



Ärligt talat så stämmer det väldigt väl.

 

I vilket hus hade du hamnat om du börjat på Hogwarts?

Mina resultat:


 12 p

 12 p

 12 p
 7 p




Jag är tydligen lite av varje!


Vilket Hogwartshus hamnar du i?

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0