kär

Blev kär i denna låt så fort jag hörde den. Ewe visade mig den innan. Den kommer från ett tv-spel så jag borde väl nästan testa o spela det.
 
 
 

gisslandrama

Vad är det för äckligt ställe jag bor på egentligen? Känns som att polisen är här var och varannan dag nu för tiden.
Imorse vid halv sju tiden tittade jag ut genom fönstret och såg fem poliser, med värsta skyddskläderna och k-pistar, stå i ösregnet uppe på en byggställning. Tydligen pågick det ett gisslandrama... stod fullt med piketbilar ute på gatan och dom spärrade av halva området. Enligt mamma hade dom prickskyttar uppe på taket också. 
 
Ni kan ju läsa om det i aftonbladet om ni känner för det. Där finns en video också http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15330512.ab
 
 
 Scanpix
 
 Olle Palm

schooool

Har en kille som läser två lektioner tillsammans med mig. Han är väldigt snackig, och flikar alltid in saker när läraren pratar. 
 
Han brukar sätta sig bredvid mig men som ni kanske vet är inte jag direkt den pratsamma typen, så jag förstår inte varför han sätter sig där. Kanske ser jag för snäll ut.

I alla fall, idag när vi precis börjat lektionen stormar den här snackige killen ut ur klassrummet. När han varit borta en liten stund säger läraren, "förresten, ni alla vet vem X är? Han pratar ju väldigt mycket men försök att inte engagera er för mycket i hans disskusioner för han tar över hela klassrummet och går över till saker som inte har med ämnet att göra. Han vet om det själv också, jag har pratat med honom om det"
 
Tänk att va så där extreeeemt snackig som han är. Han påstår saker hela tiden som egentligen inte stämmer, men eftersom att han säger det sådär självsäkert så är det ju lätt att tro honom.
 
Jag är ganska mycket tvärtom. Även om jag vet att en sak är rätt så säger jag inte det för... tänk om det ändå är fel?
 
Hur som helst så kanske jag kan lära mig något av denna killen, kanske han kan lära sig något av mig också.

 
 
 
rädd Linda
 

Adrian

 



Visste ni att jag numera kan titulera mig som faster? I lördags, den 25/8, föddes nämligen denna söta lilla pojke. Min lillebror har blivit pappa, vilket jag knappt ens kan förstå. Men han är väldigt duktig och kommer verkligen bli en bra far =)
 
Det är nästan så att man blir sugen på att skaffa sig en egen, men först får man väl se till och hitta någon man vill skaffa den tillsammans med. För tillfället får jag nöja mig med att hålla i lille Adrian och så fort han gråter lämna över honom till sin mamma eller pappa.
 
 
 
 

oboy

Vad mycket ofrivillig motion jag fått idag. Tänkte att jag skulle gå till busshållplatsen en bit bort från skolan istället för att ta den precis utanför. Slutade med att jag gick hela vägen hem. Sen var jag och köpte skor, men hittade en cykel jag ville ha. Fick cykla hem den. Fast sammanlagt blev det bara lite över en mil, så det var kanske inte så mycket. Känner mig halvt död nu men ska tillbaka till skolan om en stund. Trevligt värre med tre timmar matte :)

det är en evighetsmaskin

Kan icke sova!!! Skulle haft en tv här så att jag kunnat se nån film, DÅ hade jag sovit för längesen. Akvariet i rummet låter som värsta vattenfallet. Någon idiot utanför står och smäller med saker och har sig. Är säkert ett pucko som snor cyklar. Den stora frågan just nu är egentligen varför jag bloggar om detta. Jadu, varför är jorden rund? Hmm, tror jag just kom på varför jag inte kan sova. Frågor utan svar. Som "varför måste jag gå upp tidigt imorgon?". Livets stora gåta kanske. Eller inte. Oj nu börjas det, bäst att sluta innan jag yrar för mycket. Tudeloo</div

Rubrik

Satt hemma hos mamma och pappa själv, tills för en stund sedan. Visste att det var slut på lugnet när Zelda som låg under täcket plötsligt visade sitt huvud och tittade ut genom fönstret. Efter en stund sprang hon till ytterdörren och någon minut senare hördes det hur någon vred om låset.
Tänk att  ha en sådan bra hörsel alltså. Människor tror att de är så överlägsna djuren, men det finns mycket som djur är bättre på.
 
En sak jag undrat, fortsätter människan att utvecklas? Jag menar, funkar evolutionen för oss människor? Vi uppfinner ju nya läkemedel och hjälpmedel till människor som egentligen inte hade klarat sig för kanske hundra år sedan. Det är inte "survival of the fittest" längre.
 
Två människor dör varje sekund medans fyra föds. Hur länge kan det fortsätta så egentligen... vill man skaffa barn när jorden redan är överbefolkad?
 
Ja, hur kom jag in på det här svamlet? Satt med läxor i genetik innan så jag antar att min hjärna fortfarande är inne i nån "djuptänkande" fas. Även om inget av det jag skriver makes någon sense! Är tyvärr dålig på att förklara hur jag tänker ibland. Säger bara halva meningen och förväntar mig att ni ska förstå ändå.
 
Nä nu ska jag gå och packa min väska. Bye!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amanda tvingar mig

www.svampbobiallt.blogg.se <-------
 
 

tv-spelsdag....

 
 
 
 
Befinner mig i ett regnigt Borås hema hos Kaz. Vi sitter och spelar Baldur's gate på gamecuben, men för tillfället har vi tagit en paus i spelet... Vilka fina skype-bilder jag hittade på mig själv på hans dator...

två uttråkade mongon

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0