wywallet och skånetrafiken suger

Nu kan man inte längre köpa sms-biljett för att åka med Skånetrafiken utan måste ladda ner en jävla app som heter wywallet. Jag måste skapa ett konto och sätta in pengar på det för att kunna köpa bussbiljett genom mobilen. Hur jäkla dumt är inte det? Gick in på googleplay för att kolla vad det var för skit och alla hade gett den dåligt betyg. Tänker inte ladda ner den alltså. Även om detta hade varit lättare för mig, men nej, tänker inte stödja något som är skit.

Det suger verkligen att man inte kan betala kontant. Om jag måste åka buss måste jag ha 200 kr för att ladda ett jojo-kort då detta är det minsta beloppet man kan ladda det med. Därför var det ju bra att man kunde betala med sms. Men nu kan jag inte det, och jag har inte 200 kr att köpa busskort för.

Ärligt talat verkar det som att Skånetrafiken vill ha mindre kunder. Så här krångligt ska det väl inte behöva vara att ta bussen någonstans?!

Nä, så länge man har ett månadskort så funkar det riktigt bra att åka buss. Men det är inte alltid man har råd och det är inte alltid man behöver ett månadskort. Det är då det blir krångligt.



Ajja, kände bara för att klaga. Verkar som att många stör sig på detta tvång till wywallet, och det är ju bra! Hoppas folk skiter i att ladda ner det så att de fattar att det måste finnas bättre sätt.

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0