internet

Har inte skaffat bredband än... men eftersom att jag har gratis internet på min telefon kom jag på en smart grej, och anslöt min dator till mobilens internet. Det går hyffsat snabbt faktiskt. Jag menar, om man jämför med hur det var back in the old days...

Do you have the time to listen to me wine about nothing and everything all at once

Gårdagens jobb var stressigt. Retar mig på att jag inte har något körkort >_< då hade allt varit 10 gånger enklare... Men det ska jag se till att ha fixat inom ett år, annars blir jag väldigt sur på mig själv.

Men en annan anledning till att det var stressigt igår kan ha varit för att vi båda som jobbade var vikarier?! Och vi visste typ inget. Meeen, vi klarade det bra tycker jag. Får se om det går bättre nästa gång.

På min lediga dag ska jag nu vara så snäll och städa hemma hos mamá och papá, här ser förjävligt ut faktiskt. Andreas tror tydligen att detta är hans ungkarlslya nu eller något, när det bara är han hemma.

Men jag ska självklart inte städa allt, lämnar hälften till honom ^-^

26 c

Termometern säger att det är 26 grader varmt idag. Mina ögon rinner så fort jag går ut. Lite jobbigt, faktiskt.



 

fett

Imorse (kan man säga så om klockan var runt nio?) satt jag och kollade på Rachael Ray, det är ett matlagningsprogram om du inte har sett det förut. Maten hon lagar är riktigt amerikansk, med smält ost och fett och allt sånt där. Det verkar vara ganska enkel mat att göra själv också. Ska nog testa ett recept imorgon.

Today's rant

Bbblaahhhh.... har ni också sånna dagar då ni känner er deprimerade utan anledning? Allting känns tråkigt. Man vill göra något nytt, inte bara fortsätta i samma gamla spår hela tiden. Men saken är att jag inte vet vad jag vill göra. Jag kan inte ens få tummen ur och bara göra NÅGOT, vad som helst. Inget roligt händer i mitt liv, och det är för att jag inte låter något roligt hända. Det är bara samma gamla jävla skit. GAAAHHHFHFH. Nä snälla, förlåt mig nu om jag gjort någon av er upprörd. Vad har jag att klaga på, egentligen? Jag har min familj, jag har en lägenhet, ett jobb, en fin liten hund som ligger och sover i mitt knä just nu... Men ibland har man väl bara sånna dagar, det kvittar hur rik eller fattig man är tror jag. Jag får väl sluta ta livet så jävla seriöst? Lättare sagt än gjort ibland =)



 

Juhuuu

Familjen är på semester och jag har en lång jobbvecka framför mig. Jobbar dag och kväll och natt i princip hela veckan känns det som. När jag väl är på jobbet så brukar det inte kännas så hemskt, men när jag är hemma och tänker på vilken vecka jag har framför mig så får jag ångest. Jaja, sluta klaga nu Linda!

Får göra en lista på bra saker denna vecka!

Snart lön
Fint väder
... eh... ja, det var väl bara det?

fotoutmaning dag 8: en favoritbild

Denna är faktiskt en av mina favoritbilder. Den är egentligen inte särskilt speciell. Jag fotade den sommaren 2007, med min första kamera. Klockan var typ sju på morgonen och jag var ute och tog en promenad i bonnalandet.

fotoutmaning dag 7: en bild som jag aldrig lagt upp



Tror i alla fall inte att jag lagt upp den...

bla bla blah

Varför har man fler besökare när man inte skriver något? Weird.

Idag är det fredag och jag har varit leeedig. Vaknade ändå tidigt. Trodde det skulle bli fint väder så jag ville inte sova bort hela dagen. Dock har det varit molnigt till för typ en halvtimme sen.

Imorse lurades jag med lite folk, som ni vet är det ju 1:a april idag. Fick Ewe att tro att Tokio Hotel kommer till Malmö. Hon blev ledsen när jag sa april april :(

Jag har hämtat ut min nya mobil idag. En htc wildfire. Min andra mobil, vi kan kalla den Gamla Bettan, har ju varit med mig i snart 4 år. I 3,5 år har den haft problem. Stängt av sig lite när den vill. Ett tag (några månader) gick det varken att ringa till eller från Gamla Bettan. När det regnar och en droppe faller på henne så är hon död i flera timmar. Ja, man kan säga att jag har velat ha en ny mobil i ett bra tag nu. Jag har ett problem, och det är att jag drar ut på saker så länge som möjligt. Jag kan aldrig fatta ett beslut. Men nu har jag gjort det. Och vi får väl hoppas att jag känner mig nöjd med min nya mobil, som just ni ligger och laddar batterierna. (höhöhahö)



Bettan

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0