talkin' bullshit with myself

Vad gör man när man är trött på sig själv, sitt liv, sin familj och sina kompisar?
- Jo, man bloggar.


FYFAAEANIHELVETESJÄVLAANAL.
Ibland vill jag verkligen kräka på vissa personer. Likt en fågelmamma. Kom här, öppna flabben... sådääär ja. BLÖÖÖÖÖÖÖRPFK..

Men, tror du jag säger något ens? Nej.
Fyfan. Vad. Jag. Är. Trött. På. Mig. Själv.

Let's not go into details, but, just so you know, FUKKU. (ja, denna person är svensk, men jag övar inför NP i ENG B)

Jag är tydligen lite kär i enter
knappen
idag.

Well, well.. har bestämt mig för att lämna Sverige nästa år i alla fall. Något att längta till. Sånt behövs.  

Blir det England? USA? Spanien? Italien? Saudiarabien? Danmark?
Den som lever får se.

nationella fucking prov

Okeej... jag får väl skriva här då, eftersom ni saknat mig så (...)
Just nu sitter jag och tränar lite inför nationella provet i matte b. Grannen spelar Mika låtar som hörs väldigt mycket genom de inte så tjocka väggarna.

Jaja, så länge det inte är dålig musik så. Hade varit lungt mycket mer gnäll om de tillexempel spelat Charlotte Perelli.

Ska snart fortsätta med träningen... men letar efter facit :)... har nämligen fastnat på första uppgiften. Känns bra att jag fick mvg på provet med just samma uppgifter.


Nä, jag ska säga dig att den där grannen måste ha väldigt hög volym.

Denna låt spelas just nu

Take a walk on the wild side

Det känns inte bra det här. Kanske rent av börjar skärpa mig nu.
Studiebidraget indraget .. . .  (?)
Förstår inte skolans/csn:s system.


Nu är det slut med bloggläsande, bloggskrivande, wii-spelande, tv-tittande, all läsning som har med nöje att göra, träning (som nästintill är obefintlig, men ändå), coladrickande, näspillande, musiklyssnande, all sort av umgänge  (inbördes ordning)
Mitt liv ska hädanefter vikas åt skolan, skolan och åter skolan.

nakenhet

Jag hatar ssssssssssssssssssssseriirösösr mivf sjäölv just nu. FUCKIN' SHIET.  Det roliga är att jag pratar aldrig om det. Och ingen ser det på mig. Det, Egoina, är att dölja sin nakenhet. Jag är rädd för allt naket. När det handlar om mig själv då. 

Men, ni vaxproppar (alla andra bloggare kallar sina läsare "sockerhjärtan", jag måste ha något eget) kanske kan hjälpa mig. Om jag får 1112141 kommentarer här, varken mer eller mindre, ska jag blotta mig själv och min själ. (jag loooovar)  


 en som inte är rädd för like naket, you might know him as Barry White.

bajs

YEEEES, en läxa avklarad. Tog bara sisådär 1042 timmar. Men så går det när man inte kan koncentrera sig på en sak åt gången. Tycker att min rubrik blev riktigt fin förresten :)

Leonardos gaykyss



en scen från Total Eclipse med David Thewlis och Leonardo DiCaprio


Hur fan hittar jag allt?

Non, Je Ne Regrette Rien

Jaasså någon hade tydligen kommenterat mitt inlägg för några dagar sedan. Ska fortsätta med läxorna idag. Det blir matte, svenska och engelska.  
Denna låten är bra.





...

jag kommer inte blogga förrän jag får en kommentar på detta inlägget (vilket är aldrig). haha. så. nu kan jag fortsätta med läxan. har skrivit fem olika dokument om samma ämne. inget blir bra.



vet inte varför jag inte orkar med stora bokstäver idag.

`\o/´

i ärlighetens namn har jag inget att skriva. men något måste man skriva va? men jag antar att eftersom jag skriver något nu har jag något att skriva.  ööhm.. jag tältade brevid ett dårhus en gång.


VARFÖÖÖR ??!

Syrran har ockuperat datorn medans jag har gått och tjatat på henne om att jag måste göra mina läxor. Men nu när hon väl flyttat sig önskar jag att hon inte hade gjort det :''''(

amen vad gulligt <3

Min lillsyrra, aged 11, är besatt utav andra avenyn. Jag själv har aldrig sett ett helt avsnitt, men vet ändå en del om den. Nån blir våldtagen, nån blir gravid, nån blir bög, nån blir otrogen .. blabla ... för att jag inte har något speciellt att göra (förutom läxorna då) sökte jag på youtube, och titta vilket gulligt klipp jag hittade.


ha

Jag var visst sjukt. 38 graders feber. Blir nog skola imorgon ända, missat lite väl mycket redan. Tyvärr. Gråter nu. Visa att du stöder mig, gråt en tår. Eller ta på dig en svart tröja. Tack för din insats, på förhand.

känner mig lite sjuk faktisk

Jag dör av alla läxor just nu. Sex veckor utan en enda jävla läxa, så ska de slänga allt på en nu. Kan riktigt se lärana i sina bästa Mr Burns imitationer. Excellent. Nu ska de plågas.

Måndag: inläming, modernismen, i svenska
Tisdag: datadag
Onsdag: Prov i idrott, inlämning av arbete om imperialismen
Torsdag: datadag
Fredag: Hålla ett argumenterande tal på engelska om integration/genus

Datadag innebär att jag inte gör annat än att sitta vid datorn, alltså datalektioner. Torsdagarna brukar inte vara så farliga, men tisdagarna innebär hårt grafiskt arbete kan ni tro.
Och anledningen till att jag gått sex veckor utan läxor är faktiskt praktik och lov. Så tro inte att jag går en slapp medialinje.


.... visst är det kul att läsa om andras läxor?
Man känner sig riktigt lycklig över att man själv slipper.

Johnny Depp är ful

image77

Allas vår Johnny, Deppan, Heting-Geting, Sparrow, har ju som ni säkert alla vet gått ner sig rejält på sista tiden. Efter en lång tids festande med bland andra Amy Winehouse, Britney Spears och Arne Weise, har kroppen nu tagit ut sin rätt.

    När en paparazzifotograf, som är väldigt gammalmodig, nyligen stod i sitt mörkerrum för att framkalla sina bilder, fick han en mindre hjärtattack. Johnny, som alltid varit så snygg, vad han än tagit på sig, hur hans hår än sett ut, liknade nu "jag-vet-inte-vad", för att citera fotografens egna ord.

    Och ja, vi kan väl själva konstatera att vi håller med, för det vi ser är inte vackert. Nej, det är avskyvärt.

­­­­     - Man vill spotta på honom och stena honom, säger en anonym, nära vän.

Att Johnny en gång varit utsedd till "Sexiest man alive" är nu blott ett minne.



(för er som är mindre smarta, ja, artikeln är hämtad från Afttonbadet.ses)

Ett liv utan bloggen

Hujeda mig, tre dagar har gått sedan jag senast läste en blogg. Igår satt jag inte ens vid datorn, utan spenderade lite tid framför min gamle vän TV:n. Såg på Rent hus, sjukhuset, Drömhus och massa annat skit. Tittade även på en film med Denzel Washington, som var väldigt sjuk. Tyvärr missade jag slutet eftersom att jag somnade. Varför somnar jag mitt i filmerna?
    Hmm, var gjorde jag mer igår? jo, jag sov middag. Min mentor tyckte att jag skulle gå och lägga mig tidigare så att jag fick sova mer, men denna metoden funkar också. Tji fick han liksom. Tänker inte lyssna på någon lärare!

Ja, så det jag ville komma fram till var att utan bloggen blir det istället tv:n. Och utan tv:n? Antagligen radio. Utan radio? Ingen aning, vill inte tänka på det.

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0