hej

Har jubbat hela helgen, firat Cindys födelsedag, varit på IKEA och fått helt för lite sömn. Var på jobb idag också och just nu orkar jag inte röra mig en centimeter. Orkar inte ens gå hem till mig själv. Har förresten fortfarande inte skaffat internet, så det är förklaringen till varför jag inte har bloggat, ifall någon nu undrar.


Mamma sitter just nu i telefon med en dansk för att beställa en stuga i dk. Fastän mamma är dansk så snackar hon svenska med dansken. Dom låter båda som att dom inte förstår varandra (hon har alltid högtalaren på när hon pratar i hemmatelefonen, haha)


Måste nog resa mig från sängen nu =(... Hejdå

Zeldish

Så fort någon går hemifrån sätter sig Zelda vid ett fönster för att försöka kolla ut. Hon började med detta när vi bodde i radhus. Hon hoppade upp på köksbordet och kollade ut när vi gick, och för att se när vi kom tillbaka. Nu bor vi ju inte kvar där och här är det lite svårt för henne att se något när hon kollar ut. Det enda hon ser är hus och träd. Men men...



tgif

FREDAG

Sov djupt när mobilen ringde imorse. Det var jobbet. Ooops....
Sov djupt när larmet ringde.... skulle hämta Amanda i skolan. Ooops.
Antar att jag var trött?


Idag snöar det. Eller det är väl mer regnblandat. Deprimerande. Ska laga middag till familjen idag så jag måste väl ge mig ut och handla. Tyvärr.

Enligt smhi är det 3 plusgrader i Malmö. Enligt min termometer är det -4. Båda verkar ljuga. 

Usch... detta var ju deprimerande. Det är fredag och jag skriver om vädret. 

Nä alltså. Skärp dig Linda. Gör något av ditt liv.  

lat 90-talist

Här sitter jag, en lat nittiotalist. Det var allt.

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0