imba wimbo

Wow! äntligen klar med min powerpoint om människans evolution, säger bara tack Hank Green och din sci show! Nu ska jag bara plugga lite psykologi och sen soooova (fast först borsta tänderna, jag smakar bara kaffe).
 
Imorgon ska jag förresten träffa Ewe och julhandla. Kan kanske behöva komma ut lite, lär nog sitta med läxor i helgen också.
 
byebye äppelpaj
 
 
 
 
 

koffein och upplåst blogg

Fy fan säger jag bara. Denna veckas läxor, prov, inlämningar och redovisningar (tillsammans med annan skit som hänt utanför skollivet) har gjort mig så stressad och rent ut sagt gråtfärdig. Ämnet filosofi visade sig vara något helt annat än vad jag trott och jag har mått riktigt dåligt av att inte förstå mig på det. Varför egentligen? Det är bara en kurs, bara ett IG (eller F som det numera heter)... antar att jag känner mig värdelös om jag inte klarar av att få godkänt. Har suttit och stirrat på ett och samma dokument i flera dagar och mått dåligt. Men nu när det väl är inlämnat känns det bättre, nu kan jag liksom inte göra mer åt saken för tillfället. Fick reda på igår kväll, genom ett mejl från läraren, att jag måste göra omprov i psykologi imorgon (då jag aldrig gjorde det provet). Borde egentligen börja jobba med mitt naturkunskapsarbete, en redovisning som ska vara minst åtta minuter, om människans evolution. Fuck att jag är så dålig på det här med framförhållning! Har bälgat i mig kaffe nu för att få upp produktiviteten (men det var kanske inte menat att jag skulle blogga). Jag är ingen kaffedrickare egentligen, mer för coca cola. Men borde faktiskt sluta med cocan, har gått upp nästan fem kilo den senaste månaden och mycket beror helt säkert på den (men även all äcklig snabbmat så klart). Kanske ska hoppa över till kaffe istället om det nu visar sig ge mer energi.

 

Tror det är något fel med min kropp för jag går runt nästan konstant och känner mig småsjuk. Orkar inget och har alltid något småfel, som tillexempel ett svullet öga (som jag har nu). Kan jag inte bara bli ordentligt sjuk och få influensa som går över efter någon vecka istället för att hela tiden vara halv-förkyld? Jag vet vad du säger Käzz, ät vitaminer… borde kanske till och med gå till doktorn men känns ju helt onödigt när folk med större problem inte ens blir hjälpta utav dem.

 

Undrar om det är kaffet som får mig att skriva all denna skit? Ofta jag brukar skriva så här personligt menar jag, känns som att jag oftast skriver mer kryptiskt(frågetecken frågetecken). Kanske är det bara jag som tycker att detta blev personligt, vad vet jag. Låser i alla fall upp min blogg idag så nu kan alla som vill ta del utav (och snoka bland) mina trevliga och uppiggande inlägg.

 

Tack och ajdö, nu får jag nog återgå till pluggandet innan all koffeinet rinner ur mig.

 

 
 
 
 

jag hatar filosofi

Borde kanske skriva en uppsats till min lärare om varför jag hatar filosofi istället för den här tråkiga uppgiften som jag nu sitter med. Hur kunde jag ens tro att filosofi skulle va kul? Jag har ingen förmåga att tänka själv. Jag borde bara läsa ämnen som har med riktig fakta att göra.
 
 
 
 

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0