today I don't feel like doing anything

Woho, woho, hoho...

Idag har det varit en riktig sommardag. Jävligt jubbittt att jobba i denna värmen (men jag klagar inte). Det har faktiskt varit en kul jobbdag, roliga vikarier i min egen ålder att snacka med nu när det är sommar ^-^

Efter jobbet var det meningen att jag skulle träffa fina-mina-pina, men jag var helt slö och kom aldrig iväg. Sen kom jag på att jag skulle tvätta idag, så det ska jag göra alldeles strax.  

Well well
Chao

2 år och en vecka

Jepp, så lång tid är det sedan jag tog studenten. Det var en känslofylld dag. Man visste inte riktigt vad som väntade en efter detta. Fram till den dagen så hade man ju mer eller mindre vetat att man hade sin skola att gå till varje dag. Man hade sina kompisar och sina läxor. Man bodde hemma och föräldrarna betalade det mesta åt en. Men vad skulle hända nu?

Skulle man få ett jobb eller skulle man kanske läsa vidare till något, även om man inte riktigt visste vad man ville bli? Skulle man resa och uppleva världen lite? Skulle man någonsin träffa sina klasskompisar igen? Skulle man tvingas att gå på möten hos arbetsförmedlingen...?

Två år har gått, och vad har hänt sedan dess? Jag har 'flyttat hemifrån' och jag har ett jobb. Jag har till och med varit ute och rest lite. Jag har trott att jag vetat vad jag velat läsa vidare till, för att senare ångra mig. Jag vet fortfarande inte vad jag vill läsa, men jag vet att jag vill läsa något.

De gamla klasskompisarna har jag ingen kontakt med, förutom på facebook en gång i halvåret eller så. Men faktum är att jag inte hade någon kontakt med dem ens när vi gick i samma klass.

På ett sätt känns det som att jag inte kommit någonstans sedan studenten. Jag känner mig inte vuxen, trots att jag betalar räkningar och får lön varje månad. Jag känner mig mer som en femtonåring som bor i en stuga i familjens trädgård. Åldras man i hjärnan eller är det bara kroppen som blir äldre från och med nu eller?

Världens bästa studentväder


 

 

 

 

Ett citat som passar in här;

"imagining the future is a kind of nostalgia" - John Green

Lazy

Tre inlägg på raken idag, är ni inte glada? Det kvittar väl om det jag skriver ens är intressant, bara jag skriver så?

Hur som helst, nu ska jag äta lite (en halv halva av en melon) och sen göra mig iordning (samtidigt som jag lyssnar på Bruno Mars "lazy song") och sen blir det Magdas 20-årsfest.



detta är inte dagens middag

Dofter

Jag läste Gatolis blogg innan och hon skrev om att varje hem har en speciell lukt, och så är det ju. Hennes hem luktar mat tycker jag. Om jag känner den lukten nån annanstans så kommer jag förmodligen att tänka på henne.

Ibland när jag känner vissa lukter så kan jag inte komma på något särskilt minne som har med den lukten att göra, jag får bara en känsla, det är mer som att olika dofter påminner mig om olika saker. Tillexempel att apelsin och utblåsta värmeljus påminner mig om julen, doften av kokos och vanilj får mig att tänka på stranden en varm sommardag.

Om man utsätts för en doft för länge så luktar man ju tillslut inte den. Det är därför man inte känner vad ens eget hem luktar förrän man varit borta ett tag och sen kommer tillbaka. Man kanske inte ens då riktigt kan lukta det. Jag undrar verkligen vad min lägenhet luktar. Man kan ju bara hoppas att den inte luktar sopor och svett.






jaha ja

Igår sa Louise till mig: Har du bloggat?
Jag: Nä, men jag står ju precis bredvid dig, om du vill veta något så fråga.
Louise: Men du har ju bloggläsare som du sviker!

Hon är rolig den fisen.


Igår var jag i Ullared med Camilla, Poppe, hans mamma och hennes kille. Vi satt ihopklämda i bilen, men inne på Gekås (som det tydligen heter...) var det hur mycket plats som helst. Så skönt att slippa trängas. Att kunna kolla på grejer utan att knuffas med 20 andra. Inga köer var det i kassorna iheller. Vi var hemma redan klockan 15. Nice! Så kunde det ju varit varje gång.



När jag kommer hem känns det alltid som att jag har blivit lurad. Varför köpte jag så mycket skit?

grattis på fyraårsdan

Idag fyller denna blogg 4 år! (jag skriver egentligen detta inlägg den 6 maj men väljer publiceringsdatum till nästa månad^^)

Tänk så mycket skit jag skrivit under dessa fyra år. Ibland skäms jag lite när jag läser igenom arkiven. Ibland skrattar jag åt min egen humor... haha ha ha ho. Tänk att jag har haft en blogg i fyra år och lyckats samla på mig hela 3 kommentarer och lika många läsare. Helt otroligt, eller hur? Det var inget jag kunde ana när jag satt där, 17 år gammal och startade bloggen.

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0