GRATISMODE.SE

Genom att bli medlem i gratismode.se kan man enkelt samla poäng genom att till exempel besöka olika hemsidor eller värva andra medlemmar, och bara genom att skriva om dem på din blogg får du 20 poäng. När du har tillräckligt mycket poäng kan du växla in dem och istället få ett presenkort där du själv väljer i vilken butik det ska gälla i. Där finns tillexempel H&M, Siba, JC, Kicks, Panduro, Bokia osv.

Du får 50 poäng ifall du blir medlem genom denna länken http://www.gratismode.se/?c=41660


Twilight?

Här skrev jag om hur det kändes att läsa twilight-serien. Men jag måste faktiskt erkänna att bok nr ett var hyffsat bra, på svenska i alla fall (enda boken där översättningen är bättre?). Bok nummer två måste jag tyvärr säga att jag hatade - men mest av allt hatade jag bok nummer fyra, den avslutande boken. Det kändes som att jag läste en fan fic! Så jäkla dålig plot och vad fan var det för avslut? Alla blir vänner och går hem till sig. WOW.


Nu till filmen - jag störde mig på skådespelarna som spelade Bella och Edward. Har aldrig gillat Kristen Stewart, inte sedan jag såg henne i Panic room för ett antal år sedan. Vet inte riktigt varför faktiskt, får bara sånna äckelkänslor när jag ser henne. Tror det har lite med hennes sätt att prata. Eller nej, hur hon andas. Men jag kan inte förneka att hon nu är en duktig skådis i vissa andra filmer. Trots sin andning.
Men varför gillade jag inte Edward? Hmm, svårt, svårt. Tror det beror på att han inte riktigt levde upp till mina förväntningar!

 

Bild: lienda.blogg.se

mitt försök i att härma bokomslaget! Undrar hur många versioner det finns där ute i cyberspace?

PUSHING DAISIES

Hello Ingen! (så många läser nämligen min blogg)

Har du hört talas om en serie som heter Pushing Daisies, Ingen? Inte? Nä men, då har du verkligen missat något. 

Serien handlar om pajbagaren Ned som kan väcka döda genom att ta på dem. Fast bara i en minut, för är de levande längre än så måste någon annan dö... Han väckte en gång sin gamla kärlek, Chuck, och självklart kunde han inte döda henne igen. De blev kära på nytt och så vidare... Tyvärr kan de aldrig röra varandra, eftersom att detta betyder att Chuck dör igen, för evigt!  

Serien är rolig och spännande och unik och kärleksfull. MEN! Nu har ABC lagt ner allting, mitt i säsong 2, när allting börjar bli jättespännande och allt. Vad är det för sätt egentligen? Dom verkar inte ens vilja visa de sista inspelade avsnitten. Varför lägger dom ner alla bra serier och låter Glamour gå i typ 399 säsonger? Jävla fasoner.

super size me

Gissa vad jag har ätit idag. You don't wanna know!
Tror jag ska göra en dokumentär om allt skräp (inte bokstavligt talat) jag äter. Då tjänar man väl iaf. pengar på sitt fett?



Men men, får väl helt enkelt acceptera att det inte ligger i min natur att vara ett benrangel.

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0