Ung Anders Bagge

Hos Älskade dumburk hittade jag ett kul klipp på Anders Bagge som jag bara måste visa alla mina noll läsare.




Jag älskar hans knyckningar med huvudet

BINGO

Jag kan tyvärr inte så mycket om bingo på nätet, men det finns en bra sida som heter www.spelabingo.org som kan hjälpa mig och alla andra som inte fattar så mycket om online-bingo. Dom har en massa bra information om de bästa bingosajterna och hur man kommer igång med själva spelandet, här är en nybörjarguide.

Dom har också bra tips på vilka sidor som man kan hitta bra erbjundanden på osv. Tillexempel hos www.bertil.com där man just nu får 100 kronor gratis att spela för när man blir medlem. Här kan du hitta hela listan med gratis bingobonusar.


Så nu är det bara att spela och förhoppningsvis vinna lite :D

Tillbaka till framtiden - Toy store edition

Igår när det var julskyltning här i Tråkby var där ovanligt mycket folk ute. Nästan så att man trodde att man befann sig i en storstad. Men det var egentligen inte det jag ville säga, utan att jag besökte en av affärerna, en leksaksaffär. Jag har nog bara varit där inne två gånger i mitt liv, och det är mest för att där är 1. dyrt och 2. trångt. Men där fanns faktiskt en massa kul saker där inne. Jag tror nog inte att dom sålt så mycket de senaste tjugo åren. Lite av vad dom hade: barbiekläder som såg ut att komma från åttiotalet (stentvättade pösiga jeans, neonfärgade tröjor osv.) vhs filmer, sabrina tonårshäxanböcker, tajta plasthalsband (som alla hade på 90-talet), Spice Girls foton (som jag samlade på för typ 10 år sedan) ånglok och så vidare...

  

40-årsdag, första advent och julskyltning

Min pappa fyllde 40 år igår. Vi gick runt i byn och kollade på julskyltningen. Sen beställde vi hem mat. Sen tände vi första ljuset i adventsljusstaken, såg en film och åt lite gott. Ja, det var den förtioårsdagen det.  

juligare frukost

Det var den första advent igår. Julkänslorna börjar infinna sig på riktigt. I morse tyckte jag att min tråkiga frukost behövde piggas till. Recept på julig frukost: Vaniljyoghurt, pepparkakor. Så var det klart, och din frukost är redo att ätas.

 

tjuvlyssnat.se

Mataffär, Leksand


Två kvinnor ~65 står och pratar vid kassan samtidigt som de packar ner sina varor. De pratar om allt från stickning och krämpor till vädret.

Kvinna 1 (har packat färdigt och börjar gå mot utgången men vänder sig om till den andra kvinnan): Det var trevligt att träffa
dig live, Rut! Det blir ju mest på Facebook nuförtiden.



Grundskola på Södermalm, Stockholm


Ett gäng tjejer ~13 pratar om siamesiska tvillingar.

Tjej 1: Jag har hört att de kan känna på sig när den andra är i fara.













hahahahahahahahah guuuuuuud

haha

Mina, du borde nog byta glasögon. Var det där gästinläggen ens på svenska?

graTtis

jasmina vill skriva ett gästinlägg

jag harn en julkklaoo til lindy i julklap och d e på julfton ps hahaha psssssssssssssssssssss oc de e en hemlkihet som hon få veta popå julafoonton för de e en jujlklap lindy o inda ar häär oh just cindy har viiiiii fint undervhbart håår  <3323 och jag ska se klinda en present i juukllk---- julklap dför hon äe den bästa lind genom tiderna o cinddy den besta lindy genepom tiderrna i julklapp i presnt de är nget fint men---- primitivt men effektivt,m,,,m, ooh mu wish to u spep inside4 become all tja t u want to deeo dutuduudutudu va jag tänker på just nuu..............chad  och linda den bes genom ftidentidernaa cchachadilicad empty lumous oooooooooh julmust if u loving it
linda läser minas- tankkar lit galet för min smak wooooooooow hon borde va i n in iiiiiii herus . vi har cindy me oss iseededpeople woooooooooooow hon bör okså va me in i heros hon can move from spke to psspace pååååååå foton kan dsindy förluttya---tta si g på ...................................... linda liknliknar marylin mon roe me sinna blodrödda mjun, i allondlingähet, this is ja vet ntää jAGLbär de av ti de kärleksfulla ävnaturerna i hamarskogenresa till björn karmarönÖMDE JAG BLE COCA PÅ MINoj nu rudolf me röda mulen heter int en cvanli linda fotas nu omkring ja

goooooooooooodbaj my lover  gobye my friendm uve nben the on fooooooooo mee


<a33333333333





WHAT?!

 
=
 



och.....








 
=





Vem var det nu som sa att fula barn blir snygga när dom blir äldre?

ettagluttare

Denna veckan har jag praktiserat hos några ettor. Dom säger ganska roliga saker.

Fröken säger åt en elev som sitter och skrattar.
Han har fått flininfluensan! säger en annan elev

Tjej#1: Jag ska sitta bredvid fröken!
Tjej#2: Jag ska sitta bredvid Linda!
Tjej#1: Jaha .. *sadface*

En annan gång, när det blev lite bråk...
tjej: min mamma ska döda dig


jag kan säga att jag skrattade flera gånger om dagen åt saker som dom sa och gjorde...





Något annat dom var bra på var att skrika. Jag är nu ett steg närmare tinnitus.

Kcallegan















för att jag vill vara med i klubben

varje månad den 24e?

Misstar jag mig eller, det är väl inte löning förrän imorron? Så varför är då ALLA ute och handlar idag? Har säkert stått i kö i en timme idag bara för lite coca cola och tuggummi.

måndag

Igår stack jag och handlade lite mat. Jävligt dyrt blev det enligt mig. Sen lagade jag maten, Lollo och Amanda hjälpte snällt till medans pappa satt vid datorn. HAHA. Jaja, det får man väl unna honom, han fyller ju 40 denna veckan...

Vi gjorde baconlindad kycklingfilé fylld med fetaost och baconlindade gröna bönor. Amanda fixade salladen och tzatzikin. Till det hade vi hasselbackspotatis som blev halvt misslyckade pga vår dåliga ugn. Wie.

Sen gjorde vi en efterrätt också, och det blev vit kladdkaka. Mums


 




saknat mig...? eller inte

usch, hatar när man inte skrivit på några dagar så måste man skriva en hel massa...



Fredag - Ewe hälsade på. Vi lagade mat, snackade skit och såg på anime. Eller ja jag somnade som vanligt när hon kollade på anime. Fan, det är bättre än sömnpiller. Och just det, vi gjorde efterrätt också. Banansplit.



Lördag - Jag åkte in till Malmö och träffade Cindy vid centralen. Blev lite förvånad när jag såg Zeldas lilla huvud sticka up ur henne jacka. Hon skulle bli passad av dom, och när Cindy skulle gå o möta mig saknade hon henne för mycket ;P. Sen gick vi och hämtade ut våra biljetter till New Moon och sen tog vi bussen hem till Cindy. Zelda fes förresten som fan på bussen, det hade hon gjort innan också när Cindy åkte med henne. HAHAHA.

Var hemma hos Cindy ett tag, sen började det trilla in lite fler folk. Först Jasmina, sen Sarah, Linda och Mattias.

Klockan halv tolv stack vi mot bion, men problemet var att vi inte hittade en enda parkering och klockan tickade, den blev 23.55 och filmen skulle "börja" om fyra minuter. Tillslut ställde vi oss inne i ett parkeringshus och vi sprang mot Royal.

Och vi hann. Platserna var rätt bra, men vi hade två personer mellan oss som inte ville flytta in några steg så att vi alla kunde sitta samlade. Filmen tyckte jag var bättre än ettan, FAKTISKT. Störde mig inte lika mycket på Kristen Stewarts skådespeleri.

Mitt i filmen och spänningen blev hela duken svart. Lamporna började tändas och folk undrade om den var slut... Men det var bara något fel på skiten så efter några minuter började den igen.

Sen i slutet av filmen började nån längst fram kasta skor på duken. Riktigt kul -_-



Jaja, fan vad långt detta blir, filmen var slut och vi skulle gå till bilen, som ju stod i ett p-hus. Men allting var stängt och vi hade inte tagit med biljetten. Vissa av oss började få lite panik. Kanske mest Linda eftersom att det var hennes bil och dom öppnade inte förrän kl 9 nästa morgon. Vi stod där och väntade lite och visste inte vad vi skulle göra, när garagedörren plötsligt öppnade och en bil körde ut. Vi sprang snabbt in. Sen var det lite klydd med att komma ut därifrån också men vi lyckades. 

Och jo förresten, Jasmina fyllde 15 år medans vi var inne på bian. Det var mest därför vi såg den 23.59, för när vi bokade var det ju fortfarande 15-årsgräns. 

När vi väl var hemma, typ vid tre på natten så tror jag att vi satt och snackade nån timme om vem vi skulle valt av Jacob och Edward.. hahaha. För Cindys och Jasminas del var det Ed men för min del är det nog Jake. Vem hade du valt?

Söndag - Jasminas födelsedag! GRATTIS GRATTIS. Vi spenderade dagen med Harry Potter. Hehehehe. 







Hade en riktigt kul och trevlig helg med er :)

 

mardrömmar

Har sovit sjukt dåligt denna natten, vaknat flera gånger av att jag drömt mardrömmar. Somnat om igen och drömt nya mardrömmar. Mardrömmarna har varit som en riktigt äcklig B-skräckis och skitkonstiga. I en av dem blev min mamma uppäten av en katt... det var så läskigt att se så jag vaknade. Klockan var typ 3 och jag var tvungen att tända tv:n för att glömma den bilden....  


Har du också kännt någon gång i en dröm att du inte kunnat skrika? Ofta när jag drömmer och måste skrika på hjälp eller något så går det inte, jag kan inte få ut något ljud. Det är säkert för att jag är halvt vaken och försöker prata på riktigt. Men det känns jäkligt jobbigt, just då i drömmen. Att man försöker skrika och ingen lyssnar. Ingen bryr sig. Undrar vad man kan tolka det som... 


 





läs högt

AJAJAJBEME MOU SE VEJYJK ALEL GELEY SMEELEY
DERBET SMEERLFET MAI SKOR NA EHR GOUD
DTVR ENAK ENDAM I MONL JYSET

en godisbit







Hittade precis en presentpåse jag fick av min vän när jag tog studenten. Utanpå hade hon tejpat fast godis. Jag åt den, lite gammal, men det är vår vänskap också och det gör den inte sämre! Det finns så mycket jag hittar nu när jag städar som påminner mig om dig. Foton, brev, presenter, teckningar. Jag blir glad varje gång, och ler både inombords och utanpå. För du är min bästa vän.

Jag önskar att jag kunde hjälpa dig mer just nu. Jag önskar att jag bodde närmre. Jag önskar att jag varit smartare och bättre på att ge råd. Men jag kommer alltid att lyssna på dig och göra mitt bästa för att hjälpa dig.


/kirikou


ett steg mot vuxendomen

Handlade online och betalade med kort

får inte nog >omegle.com<



Stranger:
Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!
You: Shit
You: piss
You: fuck
Stranger: cunt?
You: cocksucker :)
Stranger: indeed
You: nice
Stranger: egg zachary
You: yumm
Stranger: chicken shit
You: tasty
Stranger: damn straight
Stranger: full of protein
You: and dont forget the vitamines
Stranger: what would we do without tem
You: probably just turn into jello
You: wobbaling
Stranger: mmm jello
Stranger: id probably eat myself
You: id probably eat you too
Stranger: wed feast on eachother
You: that would be a strange sight
You: good thing we wouldn't have any eyes
Stranger: touché
Stranger: the cannabalistic jello feast
Stranger: i can see it now
You: it would be a great movie
Stranger: it should be realeased as a multi million dollar book series first
Stranger: and warner brothers can buy movie rights
Stranger: ;)
You: and then a tv-series
Stranger: indeed
Stranger: with action figures
You: and game cards
Stranger: and an online role playing game
You: and its own brand of perfume
Stranger: and a cereal
You: and people would write fan fiction
Stranger: yes and post stories about it on websites such as MLIA
You: this could really be a hit
Stranger: i can smell success already
You: and then, when we tell the story of how it all started, we'd say; nitwit! thats how!
Stranger: Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!
You: yees, and we would all start to sing
Stranger: indeed, what would we sing?
You: how about something from Aqua?
Stranger: ohhh how exciting
Stranger: theres quite a large assortment to choose from
You: my personal favourite is barbie girl
Stranger: catchy
Stranger: could be a campaign slogan
Stranger: when we TAKE OVER THE WORLD...
Stranger: dont mind me
You: it's perfect
Stranger: a perfect fit
Stranger: you wanna aid me in my quest to conquer the globe?
You: i would love to


och så fortsatte det...



hahaha, jag förstår dig om du inte orkar läsa


omegle.com


You're now chatting with a random stranger. Say hi!
You:
hey :)
Stranger: heyy
Stranger: 17 m
You: ha ha
Your conversational partner has disconnected.


You're now chatting with a random stranger. Say hi!
Stranger: hi!
You: hey :)
Stranger: What are you doing?
You: just watching some youtube videos, and you?
Stranger: nothing
Stranger: Do you watch porn?
You: im guessing you want me to say yes
Stranger: no, I dont care
You: haha.
You: why are you asking then
Stranger: I just wanted to know
You: ok... well, no, do you
Stranger: yes
You: g4u
Your conversational partner has disconnected.


You're now chatting with a random stranger. Say hi!
Stranger: hey
You: hej :)
Your conversational partner has disconnected.



You're now chatting with a random stranger. Say hi!
You: hey you
Stranger: hi
You: what are you doing?
Stranger: im boring
You: ye.. me 2
Stranger: where r u from?
You: sweden, and you?
Stranger: japan
You: cool :)
Stranger: whats time is it now in sweden?
You: 12:21, what is it in Japan?
Stranger: 20:22
You: that is quite a difference!
Stranger: ya thats true. its like a mystery
You: hehe yes it is ^^
You: what kind of music do you like?
Stranger: i like rock music. oasis, red hot chili peppers and more
Stranger: how about you
You: i like green day, the kooks, my chemical romance and much more.
Stranger: i like too. japanese music is really bad

(den där var till Ewe som är kär i Japan och deras musik)

en resa bakåt i tiden





Idag är jag ledig!
Helt ovetandes om detta gick jag ändå upp och iväg..för att höra att nej, du behöver inte vara här idag. Jag gick hem igen och bestämde mig för att jag behöver rensa ut lite på mitt rum. Slängde en hel säck med papper som jag sparat på mig från 13 års skolgång. Säck nummer 2 börjar nu bli halvfull, men under tiden jag rensade hittade jag en sak som jag glömt bort - nämligen min gamla mp3. Denna hade jag för fyra år sedan, och på något sätt blev jag av med laddningssladden. Men, smart som jag är kom jag på att vi nu har en datorkabel som säkert skulle passa perfekt och det gjorde den. Så nu är den både laddad och inkopplad i datorn.

Jag sitter just nu och lyssnar igenom låtarna (där fanns plats ungefär 25 stycken, minns att jag tyckte det var ganska lagom!)

Vad lyssnade mitt sextonåriga jag på för musik då? -
jo jag ska faktiskt ta mig tid att skriva ner hela låtlistan!

Patrik Isaksson - Innan klockan slår
Johnny Deluxe ft. Anna Nordel - Drømmer jeg
Sum 41 - Angels With Dirty Faces
April Sixth - Dear Angel
Coldplay - See You Soon
Vera - Naken i min säng
Bill Haley & His Comets - Rock Around The Clock
Sum 41 - Subject To Change (Bonus Track)
Chuck Berry - Johny B Goode
Death cab for cutie - I will follow you into the dark
Drengene Fra Angora - Gummi... Nej Tak
Five For Fighting - Superman
In Flames - Like You Better Dead
Jerry Lee Lewis - Great Balls Of Fire
Jesse Mccartney - Beautiful Soul
Litauen - LT United - We Are The Winners (haha, ESC 2006)
Marilyn Manson - Tainted Love
System Of a Down - Revenga
Teddybears Sthlm - Punkrocker
Coldplay - Trouble
Waterboy - Kids Evian - We Will Rock You  remix 2003
Yellowcard - Only One
Rumänien; Mihai Traistariu - Tornero (han jag tyckte skulle vinna ESC 06)


Ja vad ska jag säga, vissa av låtarna lyssnar jag fortfarande på...
men det är i alla fall inte Drengene Fra Angora

Natta Von Patta

Natalie sa för en stund sedan; "sätt ut lite citat på din blogg från vad jag sagt"... och där har vi ju redan skrivit ut ett!

Saker Natta sagt


"Linda, ser detta konstigt ut?" (jag vänder mig om och ser detta)







"Linda kolla, jag kan yoga"






Igår "Min mamma brukar säga, hellre förlorar man sina vänner än spränger sina tarmar" när någon påpekade att tjejer fiser inte


I sömne "vi måste hänga upp paraplyerna i taket"


Detta var roligare igår, men jag kan lika gärna skriva till det "Head shoulders knees and toes.." repeterar 3 ggr "Toes knees shoulders head.. toes knees houlders shead"












Första gången jag träffade henne "vill du komma hem till mig och kolla på mina sköldpaddor"







ja det var några torra citat, kommer säkert komma några bättre i framtiden.

överraskningsfest

Igår hade Natta (känd som Näth hennes egen anmärkning) och Javier (Carlas boyfriend) fixat en liten överraskningsfest för Carla som blev 19! Hon blev överraskad (trots att Natta halvt råkat försäga sig ett par gånger).

Först kom alla gästerna sen väntade vi på Carla och Natta var övernervös...hon torkade händerna på sin lilla handduk med ett Hello Kitty klistermärke som hon bar med sig överallt. Tills sist som Carla och Javier, Carla med ögonbindel på sig. När hon öppnade ögonen fick hon se oss allihopa skrikandes. Hon trodde att hon skulle på restaurang, hahaha. 

I alla fall, vi blev fulla.






















nej men skoja, vi hade kul.







Fixar innan festen. Kolla så perfekt vi satte upp ballongerna



Bartendern vi hyrde in



Hedersgästen





Tårta (på en FREDAG?!)


FOKI-STYLE (jag var första svensken på festen, sen kom hamsterätaren också om ni undrade över Chileflaggan i bakgrunden alltså)


fredagen den 13:de

Idag fyller min lillasyster EMILY fjorton år. Grattis till henne. Av mig fick hon hårfärg och är därför inte längre blond (utanpå). Hon kommer förmodlingen alltid att vara blond i hjärnan...

rubrik existerar inte

Fyfan vilken dag. På ett sätt känns det som att livet kanske kan börja gå framåt, men på ett sätt så känns det bara så jäkla fel. Orkar inte gå in på det.

sjuuuuuuuk

Trodde jag skulle slippa eftersom att jag ändå mådde bra hela dagen igår efter att jag tagit vaccinet, men på kvällen började jag frysa, det började göra ont i hela kroppen och jag bölade för att jag inte kunde sova. Vaknade på morronen av att jag nästan svettades ihjäl, hade 39 graders feber och huvudvärk. Har haft frossa hela dagen och mått allmänt dåligt. Det har gått mer än ett dygn sedan jag tog sprutan och jag har fortfarande feber och känner mig sjuk. Börjar tro att dom injicerade svininfluensan i mig istället för vaccinet.


om jag är sjuk imorron också hade jag lika gärna kunnat få svininfluensan

Nöff Nöff

Vaccinerade mig för cirka fyra timmar sedan, och för varje timme känner jag hur det gör mer och mer ont i armen. Hoppas att jag inte får feber som de flesta andra fått -__-;

Nu passar jag Amanda och vi ska snart se Casper :)

helgen i korta drag

var hemma hos näth www.nathdelfino.blogg.se och vi gick runt lite i stan, vi snackade skit, vi åt mat, vi tankade för första gången, vi pratade bloggare, vi åkte bil med en nervös främling, vi såg paranormal activitys (dock inte slutet för hon blev rädd...), vi såg på upp (squirrel!), och vi konstaterade att vi är väldigt olika och att det är rätt konstigt att vi varit vänner i 14 år.  


stackare

jag tycker synd om folk som går in på min blogg fast jag inte skriver något...

namn

Man får inte döpa sina barn till vad som helst, vilket är ganska bra om man tillexempel är dum i huvudet och vill att ungen ska heta Bajsanus eller något. Men det finns ju faktiskt namn som betyder saker och som man får heta. Mitt namn, Linda, är ett ord för något man kan göra. Linda in dig själv i toapapper för att nämna ett tillfälle då man kan använda mitt namn som ett ord.


Här är en lista på namn jag kommer på som även är ord på svenska

Lina
Tina
Björn
Sten
Linda
Lena
Axel
Tom
Knut
Karl
Bo
Max
Iris
Tova
Ebba
Bror
Liv
Rita
Alf
Stig
Inga
Finn
Dag
Hans
Kaj




Så vad är det som säger att man kan heta Sten men inte Golv? Man kan heta Hans men inte Hennes? Man kan heta Axel men inte Knä?

det är bara en tecknad katt liksom (eller?)

Fattar inte besattheten av denna tecknade lilla katt


 
tandprotes i form av henne





vibrator för de riktigt besatta








 
ett helt hus med inredning och allt i Hello Kitty-stil



 
$4250 ring om man nu har råd med det
 


 
hundkoja (lite ironiskt va?)








skulle du vilja ha någon av dessa sakerna, och isåfall VARFÖR?

här kommer ---

Lililinda säger: nånting händer
Ewelyn säger: nånting händer?
Lililinda säger: det är nått skumt på gång
Ewelyn säger: vad
Ewelyn säger: hm? vad händer
Lililinda säger: våra vänner
Ewelyn säger: våra vänner?
Ewelyn säger: händer det något me våra vänner :O
Lililinda säger: dom vaktar dagen lång

hemma

Jag är tillbaka! Efter en lång (lååååång) bussresa hem från Ewelyn! Igår hade hon och Carro ett halloweenparty/tjejkväll. Jag pallar inte skriva ut allt som hände men det var mycket kul och god mat som såg äcklig ut (typ som människohjärta).

När vi skulle se skräckfilmerna som Carro tagit med (jag hade redan sett båda förresten) så funkade dom inte -_- så då käbblade vi lite om vilken film vi skulle se istället (för Ewe har typ 700 filmer, and i kid you not) men det blev Beetlejuice och sen en riddares historia, som vi alla redan sett, men Heath är ju med lixxxom.








(nöjd nu näth?)




SÖNDAGSTIPS #6

I dessa konjunktursvackor kanske man inte har så mycket pengar. Men att samla på sig mynt är lätt. Kolla ner i marken när du går - det är förvånansvärt ofta man kan hitta enkronor och femtioöringar. Kolla alla parkeringsautomater - ibland kan man hitta hela femmor där! I soffor händer det att folk tappar mynt - tryck in händerna så långt du kan emellan kuddarna. När du samlat på dig ungefär en näve mynt så kan det roliga börja.




- - - - - - - - -Stapla alla dina mynt- - - - - - - - -







Lycka till!

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0