bild

Julklappen jag fick av Jasmina

tick tock

Det är i tider som dessa som jag önskar att jag gick i skolan igen. För det finns inget som heter "jullov" när man jobbar. Men i morgon är jag i alla fall ledig, eftersom att det tydligen är julafton då. Hur gick det så snabbt? Var det inte precis halloween eller? Ja, jag klagar i alla fall inte. Ledighet, god mat, presenter. Vad mer kan man begära? Jo, några miljoner kanske, men annars finns det inget mer man kan begära.

Tidiga julklappar

I går hälsade Cindy och Jasmina på hos mig och vi bytte julklappar med varandra. Fast Cindy hade inte hunnit köpa något än ^.^. Av mig fick Cindy ett halsband med eiffeltornet på och Jasmina fick ett litet staffli, liten tavla och penslar och ett armband med peacetecknet.

Presenten från Jasmina var riktigt fin. Jag fick ett armband med en rosett på och Cindy fick rosa kulor... fast det var tydligen bara "lurpresenter" för den riktiga var ett porträtt av oss som hon målat. Jasmina, du är så jäkla duktig! Jag grät på insidan (eftersom att vi i vår släkt inte visar känslor) när jag såg min tavla. Det ser riktigt verkligt ut. Fattar inte hur du kan måla och rita så bra.

Sen käkade vi tacos och sen såg vi en komedi som hette sex drive. Men det var en unrated version så då och då dök där upp snoppar och pattar helt utan anledning, hahaa.

Men jag tror att jag inte tålde den där sojafärsen för sen började min tunga göra ont och kändes helt svullen. Tog allergimedicin men det hjälpte inte, så det kanske var halsontet som kröp upp i tungan, för jag har märkt att det flyttar sig. Ena dagen är det höger sida av halsen som gör ont och nästa är det den vänstra sidan som gör ont. Tredje dagen gör det inte ont. Fjärde dagen gör det ont. Äsch, detta skulle inte bli ett gnällinlägg om min hals. 

Iallafall så var det en trevlig dag, om man bortser från början av dagen som kan beskrivas med ett ord; snökaos. Men det behöver vi ju inte gå in på, för jag tror ni alla vet hur det är.

om nom nom

Nu har jag äntligen fått se Sandras lilla etta. Jag är lite avundsjuk på hennes frys faktiskt. Den är typ dubbelt så stor som min (min är typ 30x15cm). Igår bjöd hon på middag o dricka och godis o dajmtårta o chips, riktigt gott var det. 

Mitt halsont verkar komma och gå lite som det själv vill. Igår gjorde det extremt ont så Sandra sa att man skulle dricka varmt vatten med socker och salt. Inte gott. Det kanske hjälper men jag drack bara en tesked av det så jag märkte ingen skillnad tyvärr. Dessutom var jag rädd för att dö, man har ju hört att det är farligt att äta så mycket salt (enligt Sandra kunde man ha i "typ en matsked").

Imorse väcktes jag av två brandmän som ringde på porttelefonen. Dom ville informera mig om hur man ska göra ifall det brinner. När dom knackade på dörren så öppnade jag inte. Hade precis vaknat fan, och lägenheten såg ut som jag vet inte vad. Fast de är vana vid katastofer så var detta nog mer än de kunde hantera. 

Idag har jag varit runt hela stan känns det som. Drog med mig Louise ut för att leta julklappar och födelsedagspresent till mamma. Fick det jag letade efter, handlade till och med lite till mig själv. Vi åt cheeseburgare och åkte citytunneln. Rätt lyckad shoppingdag måste jag säga. Nu ska jag bara hitta några småsaker så är alla julklappar klara. Och det är ända ett par dagar kvar till julafton, så det här måste väl vara ett slags rekord för mig, som annars brukar ge mina julklappar efter jul?


who are you

Vilka är det som går in här varje dag? jag blir ju lite paranoid. VEM vill läsa min blogg egentligen? Det måste ju vara nån jag känner?

Anyhow. För tillfället lyssnar jag på julmusik. Första gången i år som jag gör det frivilligt. Måste dock säga att det  inte är nån vidare bra musik, inget jag kommer i julstämning av precis. Varför finns det så lite bra julmusik?

jag kan om jag vill

Jag tror att det var en vecka sedan jag uppdaterade här. Idag är det fredag. Vill ni veta vad jag har gjort idag? Klart ni vill! Jo, först jobbade jag (=gick runt i snön i några timmar), sen tvättade jag och nu sitter jag här och kan knappt hålla ögonen öppna.

Men jag är så jävla lycklig över att det är fredag, för om ni inte visste det så är fredagen dagen innan lördag. Och på lördagar är jag ledig. Samma sak med söndagar. Två jävla dagar då jag inte behöver göra ett skit. Dock misstänker jag att jag kommer göra en hel del ändå. Men om jag vill så KAN jag stanna inne hela helgen. Och det är allt som betyder något, att jag KAN om jag VILL.

~*eMo*~

Tydligen jagar Armeniska myndigheter emo-folk. Så här står det på msn nöje:


"Myndigheterna i Armeniens huvudstad Jerevan ogillar subkulturen EMO och menar att musiken undergräver social stabilitet och driver EMO-fans till självmord, skriver Rolling Stone.

 

Studenter vittnar om hur poliser genomsöker skolor i jakt på trasiga jeans, piercing, svarta handskar och andra typiska EMO-attribut i färgerna svart och rosa.

 

Den punkiga subkulturen EMO har skapat stort rabalder även i USA där rikstäckande tv-nätverk varnade föräldrar för musikens skadliga inverkan på ungdomar."

källa: http://noje.se.msn.com/nyheter/article.aspx?cp-documentid=155503562


HUR definerar man egentligen vilken musik som är emo och inte? Enligt kära Wikipedia anses dessa band vara emo:

Jimmy Eat World 
Dashboard Confessional
Bright Eyes
Taking Back Sunday
Death Cab for Cutie
Fall Out Boy
Funeral for a Friend
Panic! at the Disco

Några av dessa finns i min mp3 erkänner jag, är jag då emo? Nej. (Inte på utsidan i alla fall;)). Det handlar helt enkelt inte bara om musiken. Visst, man blir kanske inte gladare av den, men man går heller inte från att vara lycklig till att skära sig i armarna bara för att man nynnar med i Death Cab For Cuties "I Will Follow You into The Dark" (som jag i och för sig inte tycker är speciellt emo).

 

Samma sak är det med glad musik, den botar inte en depression. Det är väl så att man lyssnar på låtar som man känner igen sig i. Så är du ledsen så lyssnar du förmodlingen på deprimerande musik. För man BEHÖVER det, man behöver höra att man inte är ensam om att känna som man gör.

 

Okej detta känns väldigt rörigt skrivet -_- Ville bara säga att det är skrattretande om de nu är ute på jakt efter "piercade ungdomar i rosa och svart".

 

I'm just gonna hit publish now...

Förkylningen från helvetet

Åhhh hur ska jag kunna gå till jobbet på måndag när jag bara blir mer och mer sjuk. Nu har jag fått ögoninflammation också. Och kan inte sova för jag kan inte andas. Tycker synd om mig själv.

stalker

Jag älskar när jag hittar nya och bra vloggare på youtube. Jag tror jag blev lite väl besatt av en norsk/skotsk tjej vid namn eenish. Kollade igenom typ alla hennes videor :3 *creeper*. Men hennes ögon är så himla blå att man blir hypnotiserad. Och hon sjunger väldigt bra också ^^


bajs

Vad fan är detta för stil? VAAAA?!!?!?!? jävla citytunneln förstör mitt liv. Ändrar på alla busslinjerna som går just där jag bor till det fucking sämre. Vem fan vill ens ta bussen ut till Hyllie? HUH? INTE JAG I ALLA FALL.

bledhdskjgq

Hemma från jobbet idag. Mår inte bra *buhu*. Gick och la mig innan klockan ens var nio igår. Då vet man att där är nått fel på mig. Jag har ont i kroppen. Ont i halsen. Ont i huvudet och öronen. Orkar inte ens gå och hämta teet som blev klart för en timme sedan. Zelda måste tyvärr ut snart så jag måste väl också resa på mig. Orkar nada. Sen ska jag ta tillfället i akt och komma ikapp alla missade DH avsnitt.

jobblunch











Grekisk bulgursallad med kyckling, oliver, fetaost och flädercider, det är annat än den vanliga bullen det.


Fast det ser inte så jävla gott ut på den där bilden alltså...

helg

Helgen spenderades i Kristianstad, eller rättare sagt i en liten by utanför Kristianstad, hemma hos Ewe.
På lördagen åkte vi in till stan och kollade i affärerna, sen åt vi bakad potatis med rostbiff... blir hungrig nu när jag skriver det... Sen såg vi deathly hallows (igen). Efter bion gick vi runt i den ganska ödsliga stan. Typ allt hade stängt så vi stack till tivoliparken och åkte linbana. Och jag hittade 500 kronor. Synd för den som tappat dom men vad kan man göra? Känns lite taskigt men där stod ju inte precis namn och adress på pengen.



Söndagar är som ni vet slappedagar och vi kollade igenom filmbiblioteket som Ewes mamma har, och jag kände för att se lite gammal melodifestival. Det blev melodifestivalen 90 och 91, och lite eurovison från 91 eller var det kanske 90? äh det var grymt dåligt i alla fall. Pernilla Wahlgren var med 91, och hon såg sjukt gammal ut trots att hon bara kan ha varit i tjugoårsåldern. Carola var också med 91 med sin "fångad av en stormvind" och vi konstaterade att det var i det ögonblicket som Carola-fläkten föddes.  


hon börjar sjunga vid 1:00

finally

Nu står mitt namn på dörren och min signatur på kontraktet =)

nu ska jag vara tråkig och gnälla om vädret

Det är riktigt onajs att stå och vänta på bussen i en halvtimme. Det är riktigt onajs att ha ett jobb där man är tvungen att vistas ute när det är sånt här väder. Inte konstigt om gamlingarna tror man är en levande snögubbe när man kommer fram. Men dom är så gulliga och snälla mot en och tycker synd om en, hähä ^^

Dock är det är riktigt najs att det snart är helg. Och att jag ska hälsa på Ewe. Och att vi ska se Harry Potter. Woho :D:D

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0