ROBERT PATTINSON?


VEM ÄR DET HAN FÖRSÖKER LIKNA?















James Franco gjorde det bättre



fotobok

Min hårddisk börjar bli full. 50 GB tas upp utav endast bilder. Jag är faktiskt rädd att allting bara ska försvinna som det gjorde för ett par år sedan och alla bilder på datorn gick upp i rök. 

Men något som jag inte tänkt på är att man faktiskt kan (och bör göra) är att skriva ut alla dom där betydelsefulla bilderna. För det är faktiskt en helt annorlunda sak att se en bild på tryckt papper.

Därför är jag riktigt glad över att jag hittade  www.fujifilm-fotobok.se

Man skapar en egen bok av sina foton, skriver dit texter osv. Det är dessutom en rätt bra present att ge bort. Det är billigt, enkelt och det blir snyggt, men framförallt så blir det personligt.

Så nu vet jag vad jag ska ge en viss person i julklapp detta året! ^^,

"Vila vid denna källa"

Du kan väl inte ha missat reklamen från iq.se, med en man sjunger "vila vid denna källa, vår lilla frukost vi framställa. Rött vin med pimpinella och en nyss och en nyss skjuten beckasin..." osv.

Det är ju från början en text skriven av Bellman på 1700-talet.
Och det är väl egentligen en bra text, som passar till videon och allt.

MEN JAG HATAR RÖSTEN PÅ HAN SOM SJUNGER
SÅ JÄVLA MYCKET ATT JAG MÅR ILLA.





Är det kanske meningen att man ska känna sig bakfull själv?

någon sorts ohyra...

jag prövade restylane

Mmmm...munsår. Något som seriöst borde utrotas från jordens yta! En gång fick jag "mun"sår runt ögonen. Ja, jag kan säga dig att jag inte gick till skolan den veckan. Nu har jag (ta i trä) bara det på munnen men det är inte så himla kul det heller. I alla fall, en viktig lärdom; om du har munsår, håll dina fingrar borta från ögonen.

DAGENS

SÖNDAGSTIPS #1

Söndagar är ju allmänt tråkiga och ångestframkallande. På sånna dagar ska man inte anstränga sig för mycket. Därför ska jag nu ge dig ett enkelt tips på något kul du kan göra, som inte tar för mycket energi och som inte kostar ett öre.




- - - - - - - - -Ge någon en makeover- - - - - - - - -




överdriv gärna

Låna e-böcker

Har du ett lånekort från något av biblioteken i Sverige kan du låna böcker och ljudböcker genom internet härifrån. Då måste du tyvärr sitta inloggad på internet för att läsa/lyssna, men det är rätt najs ändå - för du slipper pallra dig till bibblan (även om det kan vara rätt kul ibland) och du slipper att komma ihåg att du ska lämna tillbaka böckerna. Där finns böcker skrivna av Jan Gillou, Anna Jansson, Jonas Gardell och många andra svenska, och vissa utländska, författare. Du kan även hitta tecknade serier, barnböcker och facklitteratur där. Bra va? (dock hade det varit mycket bättre om alla böcker hade funnits med där!)

Jag lånade i alla fall precis Innan jag dör, av Jenny Downham. Den handlar om en sextonårig flicka som är döende. Men hon har gjort upp en lista på tio saker som hon vill göra innan hon dör.  

Den verkar ju lagom sorlig... men det är ju sånna böcker man kommer ihåg, eller hur?


























ett mysterium i mitt liv



ibland undrar jag.. vilken ögonfärg har jag?

TUGGUMMI

min morbror tycker att det är kul att jag satte armbågen i ett av hans gamla tuggummin på datorbordet där jag just nu sitter.

PHOTOSHOPKATASTROF

Här är en reklambild jag såg i Italien för ungefär 2 månader sedan, och jag var ju såklart tvungen att fota den... Bilden satt i ett apoteksfönster och den var cirka 3 meter bred. Det är hur mycket som helst som ser fel ut, men ett mycket tydligt photoshop-misstag är ju att hennes högra ben helt plöstligt blir avkapat. 




Klicka för en närmre titt:



Man kan ju undra hur dom ungått att märka det själv, eftersom att bilden som sagt var 3 meter bred och säkert 2 meter hög. (eller hon kanske bara såg ut sådär?)



Något annat på bilden som ser konstigt ut? Vad tycker du?

Julkänslor, någon?

Först hittar jag en julspecial med polly-godis på köksbordet och nu en låda pepparkakor...är det någon här hemma som längtar efter kyla, snö och sjungande jultomtar månntro?


Vintage Lady GaGa

Kolla in hur Lady GaGa såg ut för bara 3 år sedan,
då hon fortfarande gick under namnet Stefani Germanotta


 

mobilt internet

"Ditt mobila bredband överstiger nu din gräns på --GB i månaden. Du kan fortfarande mejla och betala räkningar"

Det går sakta. Värre än när man hade modem. Känns alltså inte så kul att sitta här.

HAPPY HAPPY HAPPY DANCE!

Oh my frikkin GOD, gissa vem som tagit bilden som fick John Green att gilla omslaget till An Abundance of Katherines??! (jag gillade inte heller den först, men när jag insåg hur kul man kunde ha med det så ändrade jag mig) hahah.



jag har egentligen inget att säga

Lyssnar på Buddy Holly, tittar på reprisen av Kändisdjungeln (ja, jag följer den), bloggar och dricker te! Mångsysslare eller vad?













Är jag din slav eller?!

Sedan Lollo bröt tummen hör man bara; knyt min sko, bre mig en macka, knäpp min jacka, sätt upp mitt hår, osv osv.

Vad tror ungen??

Mitt mest kommenterade inlägg (13st, woho...)

 

http://lienda.blogg.se/2008/march/att-somna-mitt-i-akten.html#


men vad står där egentligen?

LOSTSPOILER

Råkade läsa några spoilers för sista säsongen av LOST!

AAAAAAAAAAAAAGJ nej nej nej.


Varför klickade jag ens på det? Jag vill inte veta vad som händer (jo...men jag vill inte att det som jag läste ska vara sant, för det låter som ett jävligt sugigt avslut på serien!)





Promo för säsong 1

Stuck to your chair

Derren Brown är en brittisk illusionsit, som gjort en del tv-program, där han bland annat visat att han kan få folk att tro på att solen försvunnit (http://www.youtube.com/watch?v=EvyHH3C3Gds)

I fredes visades ett liveprogram med honom i UK, där han skulle få tv-tittarna att fastna i sin stol. Här är en länk till youtube-videon http://www.youtube.com/watch?v=2rZzjYBNscU

När jag kollade på den så kände jag bara att mina ben blev kalla och halvt förlamade nästan, men jag kunde ställa mig upp i alla fall.

Här är en tjej som fastnade. Det ser rätt kul ut! Hon börjar dock gråta.... spola till 1:40


tondöv

Pappa och jag stod i köket och plockade undan efter maten. Radion var på och en ny låt börjar spelas. Efter ett tag börjar vi snacka om ifall det är en tjej eller kille som sjunger. Det hör du ju att det är en kille säger han. Neeej, det är ju lätt en tjej säger jag. Men han är så jävla envis, att även om man ger han 100 bevis på att han har fel så tror han att han har rätt. Jag har därför försökt hitta låten, utan att veta vem som sjöng och vad den hette. TILLSLUT hittade jag den, Come Together var låttiteln (en låt av Beatles), men versionen som spelades på radio var med Tina Turner. HAHAH!





Linda: 1

Pappa: 0

1+1=1

Jag var uttråkad

 


Ett gammalt och halvsöndrigt skärp
+


En axelremsväska från kära Ullared

=


Djungelljud

Saker jag kan höra i detta ögonblick

  • Grannens papegoja. Man kan nästan tro att grannen/papegojan kollar på porr hela dagarna. Allt den säger är nämligen AH AH AH AH AH AH AH. Och så slänger den in ett ”mamma” nån gång ibland.
  • Ljudet av mitt skrivande på tangentbordet.

 

Pollyproblem

På bordet låg där en påse Polly. Problemet var att det inte smakade som det brukade. Då tog jag en titt på påsen. Det var en julspecial (undrar hur gammal den var?) och jag hade fått en polly med kanelsmak. Jag tog en till och den smakade saffran. Och nej, den var inte heller god. Den tredje smakade marsipan. Den var godast hittills, dock inte god. Några saffransmakande till och tillslut fick jag en som smakade glögg. Sen fick jag en kanelsmak igen och då höll jag på att spy så jag orkade inte hålla på och smaka på fler.





Polly ska smaka Polly. Föööör Petter och jag, vi är goda vänner.......

TWILIGHT-CARLISLE

För några dagar sedan satt jag uppe rätt sent på natten. Närmare bestämt 04.00, och konstigt nog började det en film just då. Den hette Alla var där (Can't hardly wait), och den hade jag ju sett innan men den är ändå hyffsat bra och där gick ju ändå inget annat på tv just då så jag såg den. När sluttexterna börjar rulla ser jag att Peter Facinelli spelade den korkade och taskige fotbollskillen. Peter är alltså han som spelar pappan till Edward i Twilight. Jag hade aldrig kunnat gissa att det var han.



Han i rött (från filmen Alla var där)







Och här i vitt, i ett klipp från Twilight



















Är det inte lite dumt att dom väljer riktigt mörhåriga till att spela sånna som ska vara riktigt ljushåriga? Rosalie till exempel spelas ju Nikki Reed, som ser ut att komma från Iran.

Death Note ~ L och Light

Hade lite kul med en bild jag fotade från Death Note




Kunde inte bestämma mig.

DET ÄR ORIMLIGT!

FRIKKIN JEVLA TV4!!1

Vaaaaarför visar ni Death Note på den kanal som jag just inte har??

Serien går typ 500 gånger om dagen på TV4 Science Fiction, om du har kanalen och vill se den.

 

och vet du inte vad fan jag snackar om så kan jag ju berätta lite kort om Death Note
Det är en manga som har blivit anime-serie och även vanlig serie och film (väldigt populär manga kan man då säga). Det börjar med att en uttråkad Light Yagami sitter i skolan och ser ett skrivhäfte falla ner från himlen. Häftet visar sig vara ett dödsgudshäfte, alltså ett häfte där det skrivs ner vem som ska dö, när denne ska dö och hur. Light plockar upp häftet och tror såklart först inte på att det funkar… men efter att han sett att det verkligen funkar så börjar han använda häftet för att rädda världen.

 

 

Eftersom att man inte ska sno andras bilder så fick jag ta en jag själv ritat. Lolzzzz (//_-)y
detta ska föreställa Light dådå..(om man nu vill och orkar kan man ju själv söka efter bilder på en jättebra sida som heter google)

bildbevis...

"anonym"

ÄNTLIGEN ETT NORMALT LEENDE

För åtta år sedan slog jag ut halva min tand. Det var en söndag och jag var tvungen att åka in till nån konstig snubbe så att han kunde laga den. Snyggt blev det ju. Inte.
   Efter det har jag frågat mina andra tandläkare om dom kunnat fixa till den, för den stod ut lite väl mycket tyckte jag. ”Nej, det är så din naturliga tand skulle sett ut” har dom sagt. ”Jag kan inte göra något åt det, det är så den ser ut helt enkelt”.
   Jag har därför helst inte smajlat med öppen mun. Eller ja, jag har helst inte öppnat munnen alls. Men jag blev nu så trött på den fula tanden att jag själv slog ut den, så att dom var tvungna att göra om den...haha. Och jag är sååååååååå glad att jag gjorde det. Det ser en miljon gånger bättre ut nu. Jag kan inte fatta att jag gick med den fula tanden så länge.

Alltså, fy helvete vad ful den brukade vara. Det ser ju ut som en vampyrtand på sniskan.

Beautiful Soul, yeah, Oooooo, yeah ♪

Tänkte berätta lite om mitt tandläkarbesök igår. Det började med att hon röntgade alla kindtänder. Fyra visdomständer hade jag också som var på väg ut. Efter det sa hon att hon skulle ta bort tandsten. Vafan, har jag tandsten tänkte jag. Och då börjar hon skrapa tänderna som fan. Det låter som när man drar naglarna på en svart tavla. Jag höll på att dö av ljudet. Och så börjar hon skrapa i tandköttet också. Sen ska hon visa mig vilken tand jag har hål i, och då ser jag bara blod, blod, blod. Påminde om en scen från The Dentist. Jag blir ju fan rädd när jag ser mig själv sådär. När hon äntligen är klar och jag får lov att skölja flabben krävs det fyra muggar vatten för att skölja bort allt blod. ”Det är härligt med vatten ibland” säger hon.

 

När allt är klart så berättar jag för henne att lagningen på min framtand har börjat bli lös. ”Jaja, det är skarven, det kan du prata med tandläkaren om nästa gång du kommer hit och ska laga hålet”.

 

Gissa vad som händer när jag kommer hem…





En bit av lagningen på min halvknäckta framtand ramlade av. Ska tillbaka till tandläkaren idag. Och nu om någonsin tycker jag faktiskt att ni kan lämna en kommentar. Jag behöver ert stöd.

cykelolycka

Lillasyster Louise åkte ju som sagt till akuten igår. Där satt hon några timmar, och fick tillslut veta att hon hade en fraktur på tummen. Några timmar till och hon fick bli gipsad. Man skulle kunna tro att hon varit med i en bilolycka, och inte en cykelolycka. Får se om jag kan få någon bild på henne sen.

Idag ska jag till tandlakären på min sista gratiskoll. Passande nog ska Louise också dit idag (hon knäckte ju tanden när hon cyklade in i väggen).





Min stackars syster

Stackars lilla klumpiga lillasyster Louise cyklade rakt in i en vägg. Det hela resulterade i
- En knäckt framtand (nu har vi ännu mer gemensamt!)
- En svullen tumme
- Att halva ansiktet nu ser ut att ha blivit hyvlat med en osthyvel
(bildbevis kommer om jag kan övertala henne)

Idag åkte hon in till akuten och nu har hon röntgat huvudet och handen. Det är faktiskt lite ironiskt att hon för någon vecka sedan klagade över att hon aldrig stukat eller brutit något (hon ville ha ett gips). Vem vet, hon kanske får som hon ville. Men hoppas inte.





Louise i fyra nötskal (innan skadan) 

♥ Bröllop ♥

Mitt senaste inlägg handlade om att jag skulle göra papiljotter i Camillas hår. Jag fick aldrig se resultatet av mitt verk, för hon gillade det så lite att hon gick rakt ut i duschen och tvättade håret så att alla lockarna försvann (kan tänka mig att hon skrek en del också). Bröllopet var i alla fall jätte fint och Camilla var en fin tärna :)

Sandra hade gett uppdrag till vissa gäster, och jag hamnade ju såklart mellan två som hade fått sånna här uppdrag. Jag satt och undrade vad fan det kunde vara för uppdrag, för den ena voffade hela tiden och den andre var allmänt konstig. I slutet av kvällen fick alla reda på att vissa fått uppdrag och vad det varit för några. Den ena skulle visa sina muskler har jag för mig, och den andre skulle förlora kontrollen över sin röst. Hmm.. tyckte dom gjorde allt annat än just det.

Dom hade karaoke senare på kvällen och då började morfar sjunga. Men han sjöng inget av den riktige texten. Det var inte ens samma melodi. Hhehehe. Pappa ville också sjunga man hörde inte precis honom. Då var det dags att åka hem.


LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0