slickepinn




Nu är snart hela huset nerpackat i lådor. Jag borde egentligen montera ner min hylla just nu istället för att sitta här och lyssna på Jailhouse rock och feta mig. Jag fick en klubba av Ewe igår och jag har helt klart underskattat klubbor. Denna smakar som tivoli och sommar. Det är sant! Jag ska börja äta klubbor mer ofta.

 

Hjälp - min familj tror att jag är deras slav



Tyvärr var där så mycket disk att jag inte ens fick med hälften på bilden.
Skänk fem kronor, hjälp Linda i kampen om en diskmaskin.

hundtårar



Familjen gick precis och jag fick äran att vara hundvakt. Zelda hoppade upp på köksbordet för att titta ut genom fönstret och få en skymt av dem. Tyvärr hade dom redan rundat förrådet. Nu sitter hon vid ytterdörren och gråter. Det låter så sorgligt.

Campbells sparrissoppa

Ni kanske har sett Andy Warhols massproducerade konstverk, Campbells tomato soup?

Här är en bild på den i alla fall





Jag köpte en burk av Campbells tomatsoppa och en burk sparissoppa. Har inte provat tomatssoppan än, men har inga stora förhoppningar på att den ska smaka gott.



  
Så här såg sparrissoppan ut.



Så här såg den ut när jag la i den i en kastrull







Jaja, jag köpte mest den för att jag tänkte göra denna bilden, som ioförsig inte blev något mästerverk. Utkastade pengar kan man kanske tycka.


 

living in a lonely world





Idag klockan 21.00 20.00 kommer glee på tv4 jej, min nya favvoserie! (men snart börjar lost igen!!!!)

The Big Bang Theory does New Moon

När jag var i Italien med Natalie så hade vi stora problem med att komma på vad en av killarna i The Big Bang Theory hette. Det hjälpte ju såklart inte att vi inte kunde kolla upp saken på internet, som vi annars normalt brukar göra när stora frågor i vårt liv dyker upp. Ovissheten tärde på våra själar. Tillslut kom vi på det. Sheldon hette han ju såklart! Men då hade vi glömt namnet på han andre...







Men på tal på The Big Bang Theory så gjorde dom i slutet av förra  året en tolkning av de största nöjesnyheterna för 2009. 





Först ut har vi Susan Boyle som ju blev en succé världen över 
efter framträdandet i Britain's got talent den 11 april 2009







Därefter kommer det oförglömmliga ögonblicket mellan Kanye West och Taylor Swift på MTV's Video Music Award den 13 september 2009. När Taylor vann priset för bästa kvinnliga video blev Kanye rasande och stormade upp på scenen. Där förklarade han lugnt och sansat för Taylor och resten av av världen att Beyonce borde vunnit. (Det roliga var att Beyoncé senare vann i kategorin årets bästa video, så hade Kanye bara kunnat hålla sina känslor i shack ett litet tag hade han sluppit skammen...)





Sedan har vi New Moon. Alla tonårstjejer på vår planet längtade (många av dem vågade inte erkänna och längtade i hemlighet) efter fortsättningen på Twilight. Det blev stora nyheter om åldersgränsen på filmen, som hade satts till 15 år i Sverige (vilket medförde problem för många fans som var yngre än så). Tillslut ändrades dock åldersgränsen till 11, samma dag som filmen hade premiär här den 19 november. Vi var många som blev team-Jacob efter denna film...




Och sist men inte minst, Jon, Kate och åtta barn. Vi kommer aldrig att glömma hur Kate älskade att klaga på sin make Jon. Kommer du ihåg gången då hon bad honom att sluta andas så högt? Jag gör i alla fall, och redan då förutspådde jag en skilsmässa. Tidningarna i USA skrev mycket om Jons vänsterprassel som han förnekade in i det sista. När skilsmässan väl var ett faktum talade Kate ut i sofforna hos bland annat Ellen DeGeneres och Barbara Walters (typ USAs Malou Von Sivers)








Riktigt roligt gjort tycker jag!


(mitt längsta inlägg på ett långt tag... kanske borde jag sluta skriva om mitt eget liv för där finns ju inget att skriva om ändå och ägna mig helt åt kändisvärldens nyheter?)

Två millenium, två århundraden, tre årtionden

Hittade en grupp på facebook som hette "i'm not even 20 yet & i have lived in 2 millenniums & 3 decades" - jag är inte 20 än men har levt i två millenium och tre årtionden.

För att lägga till något så har jag också levt i två århundraden. Men, jag fyller väldigt snart 20 så jag kände att jag inte kunde gå med i gruppen... hehehe. Men det är rätt coolt att tänka sig, speciellt om man tänker sig att de som föddes 99 gjort allt detta och dom är inte ens tonåringar än.

min hund misshandlar mig

Det var en gång en hund som hade väldigt långa naglar. Ägarna bestämde sig för att klippa dem. Det gick inte hunden med på. X antal rivsår senare gav de upp, och lät hundmonstret få som hon ville. Flåsande sprang hon iväg och gömde sig bakom en hylla.

Där smed hon sina planer på hur hon skulle förstöra livet för sina ägare. Jag fäller hår på deras nytvättade kläder. Jag kissar ner deras nybäddade sängar. Jag äter bajs och pussar dom i ansiktet. Jag bitchslappar dem i fejset och river dem med mina ojämnt klippta naglar så fort de idioterna ens glor på mig.

äckligt och hemskt och alldeles... alldeles underbart





det är jäkligt bra när man ska sjunga duett med sig själv.

snowwww

I can hardly believe my eyes, but it is, in fact snowing again. Well, to be correct it started yesterday and I'm guessing it has'nt stopped since. All I know is that it snowed when I went to bed and it snowed (and still does) when I woke up. It is very well possible that the snow stopped after I went to bed and started again when I got up. I mean, you never know, do you? It's one of lifes mysteries you could say.

och månaden efter det ska jag göra vaderna

Jag sitter i en datorsal och en väldigt snackig tjej sitter framför mig och pratar i mobil.

Snackig tjej: när ska du göra tittsen då?
Tjej i mobil: . . . . . ??
Snackig tjej: TITTSEN
Tjej i mobil: . . . . . ??
Snackig tjej: TUTTANA
Tjej i mobil: . . . . . ??
Snackig tjej: BRÖSTEN
Tjej i mobil: blablablalba
Snackig tjej: Ja jag ska göra ansiktet nästa månad




hon behövde den operationen kan jag säga er

Spökrundan?

Var ute och gick med hunden innan vid 18-tiden. Som ni kanske vet bor jag i en mindre stad där det sällan är någon ute. Idag var det var helt öde, inte ens löven prasslade i vinden. Efter en stund hörde jag kyrkklockor ringa någonstans i närheten. Ytterst konstigt, då närmsta kyrka ligger 20 minuter bort. Jag vet inte, men det är säkert möjligt att ljudet kom från den kyrkan, men det hördes som att det var precis bakom träden och inte på andra sidan byn. 

Hade du blivit rädd om detta hände dig?



 

Julkort från okänd

Vi fick hem ett julkort från en familj vi inte känner. Där fanns med en bild på dem, även deras mejl, telefonnummer och namn stod med, så jag antar att man inte kan kalla dem okända. Men vi känner inte dem. Den var skickad till vår adress men till familjen Modig som bodde här innan oss. Undrar om dom ens känner famijen Modig. De kan i alla fall inte vara några nära vänner om dom nu inte vet att de inte bott här över åtta år.


Detta var sorgligt nog det enda julkort vi fick.

Blocket fail

Jag satt och letade rundor på Blocket. Gick in på en annons och såg denna bild. HAHAHA.
Istället för att ta ny bild tog dom en gammal och klippte bort personen som var med.

SÖNDAGSTIPS #9


boobless



skriv roliga ord med hjälp av en miniräknare




Jag slår vad om att ni saknat mina söndagstips. Men nu är dom tillbaka!

Eureka

jag tror att jag kommit på vad jag vill göra i framtiden!

Extra extra, read all about it


 

Ojojoj, idag är det stora nyheter som publiceras i lokaltidningen! Det kommer nog bli ett helt uppslag i tidningen när hela min familj flyttar. Då minskar ju Tråkbys befolkning med 50%.

 

 

seriöööst

Denna blogg är ju inte speciellt seriös, men seriöst, ni borde kommentera fingrarna av er just nu om ni vill att jag ska fortsätta skriva här.

Nej skämt åt vänster (ja jag hittade just på det uttrycket). Sitter just nu och har extreeeeemt tråkigt. Yes, jag sa extreeeeemt. Får gå hem om en timme. Min gump gör ont. Jag har suttit ner i sju timmar nu.

En gladare nyhet är kanske att det är 16 dagar kvar tills jag flyttar från Tråkby. Va säger ni om det vaaaaah?! Önskar bara att jag kunde tagit med mig mitt rum. Men men, vad är en bal på slottet?

hmpf

Satt här och skrev på förra självömkande inlägget. Då ringde min mobil. Jag ser att det är ett 08-nummer och tänker "det kan väl inte vara????" men svarar innan förhoppningarna hunnit bli för stora. 

Jag: Hålla
Person: Ja du har skickat in en arbetsansökan på blablabla
Jag: Ja det stämmer...
Person: Just nu har vi inga lediga tjänster men är du intresserad av en jobbcoach?
Jag: ÖÖÖhhhhhhhhhh NEHTWEOIT NJET.
 


Hejdå. 



(om du inte visste, de privata jobbcoachföretagen får mycket för att vara jobbjocach åt dig, kvittar om de fixar jobb till dig eller inte)

bleeeh


Denna dagen kan inte förklaras i ord. Denna dagen förjtänar bara ett gutturalt läte, och det är BLEEEEEEEEHSDH. Visst, dagen är inte slut än Linda. Men jag har svårt att se att denna dag kan bli bättre. Det enda som kan rädda denna dag är ifall jag vann typ 1 mille på lotto. (Faktiskt hade det räckt med 500 kronor. Eller nej, 100 kronor) 


faaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen *sadface*


fotogenisk?


-mmmm, dougnuts



Häromdagen hade jag en enorm lust att gå o köpa en god donut. Sådana säljs såklart inte här i Tråkby (vad jag vet, men mig ska man inte lita på). Därför letade jag upp ett recept och bakade mina egna (och vi hade alla ingredienser här hemma!)


brukar det inte vara tvärtom

Min lillasyster berättar en godnattsaga för min pappa. Den handlar om Anna Anka. HAHAHA stackars unge.

http://speedtest.10-fast-fingers.com/

speedtest får du en lista med de mest använda orden i det språket du väljer. Sedan har du en minut på dig att stava rätt till så många av dessa orden som du hinner.


Mina gamla resultat
Svenska: 39 ord/min
Engelska: 49 ord/min
Danska: 53 ord/min
Norska: 59 ord/min


Dagens resultat
Svenska: 41 ord/min
Engelska: 45 ord/min
Danska: 53 ord/min
Norska: 62 ord/min



Det är ju inte så konstigt med tanke på att dom norska orden jag skulle stava till var: nå, jeg, vil, de, der, for, så, til, på, os, fra, sier, ha, hun, etter, alle

och dom svenska orden var: äntligen, offentliga, ger, krävs, jobbet, strax, arbetslösheten, borta, mera, tillräckligt, inför, faktiskt, förklarar, uppgiften

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0