vad tänkte jag på.

image7Hahahaha !! Hittade min gamla mp3-spelare som jag inte har använt sedan någon gång i slutet av år 2005. När jag skulle kolla vilka låtar jag hade på den trodde jag först inte att det var rätt mp3 eftersom att jag verkligen hatar en del av låtarna som jag hade i den.

Tillexempel:
:. 2 Pac Tupac - Changes
:. Vera - Naken i min säng
:.  50 Cent & Madd Rapper- How To Rob
:. 50Cent - CandyShop
:. Darin - Who's That Girl
:. Eminem ft. Nate Dogg - Shake That

Vad är detta? Jag har verkligen inget minne av att jag någonsin velat lyssna på dessa låtarna....




 
 

hejhej, jag klarar mig nog.

Jag har nu varit uppe i 8 timmar, vilket kanske förklarar varför jag tycker att det känns som att klockan borde vara mer än 12 nånting. Jag kunde inte fatta det när jag kollade på klockan, trodde den skulle vara runt tre. Om jag inte hade jobbat hade jag sovit just nu. Jag har fan inte gått upp så tidigt sedan jag gick på dagis!  Hela min dag blir liksom förstörd av detta jobbet. Jag är ingen morgonmänniska. Hoppas det blir bättre efter att man vant sig.
...Och nu regnar det igen. Vad hände med det fina vädert? Ni vet det som vi hade precis innan vi fick sommarlov.  Det där som man brände sig i efter bara 15 minuter. Kom tillbaka, please. Jag trodde att vi skulle ha mindre regn och mer sol på grund av växthuseffekten och allt det dära. Vad läste jag idag då? Vi får det REGNIGARE. Kan dom bestämma sig någon gång eller? 
     Nä, men ärligt talat skrämmer detta en lite. Kolla vad som hänt i England. Lika mycket regn som dom skulle fått på en månad fick dom på en dag. 50 grader i Turkiet.  Tornados i .... andra delar av världen. Om det var usa eller indien, eller båda kanske, vet jag inte.

image6 /bild tagen av mig



Äee.. nu får jag fortsätta att göra ingenting. Fatta vad tomt det är på msn. Sover alla eller? Jobbar ni? Har ni blockat mig? Funkar inte internet eller vad är problemet. Jag har suttit här och väntat sedan klockan 9 i morse! Inte ett skit har hänt, förutom att en blockad person har loggat in. Börjar snart fundera på att blocka upp honom.

Bilden är förresten tagen för ett par månader sedan. Mycket finare väder då.
Chao.

skandinaviska jag.

Jag har insett en sak till. Min blogg är tråkig. Det måste den vara. Jag tycker själv att bloggar utan bilder är tråkiga. Jag tänkte därför börja sätta in en bild till varje inlägg. Den här var lite rolig faktiskt. 
Men jag har nog aldrig hört talas om någon som heter Maj Svea.


image6

Måste lätta mitt hjärta.

Okej. Jag inser att jag har överdrivit lite i mitt tidigare inlägg. Det finns faktiskt saker att göra här. Dock inga saker som är roliga. Alltså, saker som jag tycker är roliga. Sådär, nu var det sagt.  

Dock älskar jag fortfarande sommaren.

Usch. Vad tråkigt allting är. Datorn, tv:n, mobilen.. vad fan finns det mer att göra? Jag har redan läst böcker i ett par timmar, så tanken på att öppna ännu en bok känns inte så kul. Vädret här säger inte precis "sommarlov" så det är inte speciellt kul att vara ute. I denna byhåla finns det absolut ingenting att göra.
      Allt stänger vid åtta. Senast nio iallafall. Klockan är nu 23:40. Går man utanför dörren tror man att detta är en spökstad, så tyst är här! Jag har faktiskt nästan vant mig. I vissa förrvirrade stunder tänker jag "det är väl normalt att inga bilar är ute och kör klockan tio på kvällen!? Det är ju då folk är hemma och sover"... eller om man är riktigt upprorisk så tittar man på Så ska det låta
   Nä ... jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske gå och lägga mig och vakna medans det fortfarande är morgon för en gångs skull.

Men det borde inte bli så svårt att vakna imorgon. Förra året var det badrummet som skulle renoveras, och då ska dom såklart börja redan klockan halv sju på morgonen. Detta år behöver de som tur är inte komma in i huset, tyvärr är det precis utanför mitt fönster som de ska stå och banka...

tidsfördriv

Dåligt väder sedan sommarlovet började. Blir nog bättre snart.
 Det måste ju vara molnigt och regnigt för att det ska kunna bli soligt.
Antagligen blir det int fienare väder förrän jag ska börja jobba :( .
Jag har verkligen inget att skriva om.



Skriv ditt namn med lillfingret : linda
Skriv ditt namn med armbågen : linda
Skriv ditt namn med pannan : plpo9998n431§
Skriv ditt namn med foten : lhionmea<Z
Skriv ditt namn med näsan : linda

Jag måste erkänna att jag var ganska duktig, det var bara pannan och foten som det var lite svårt att skriva med. Inte så konstig med tanke på hur stora mina fötter är. Pannan ska vi inte ens tala om.
Roligast var faktiskt att skriva med näsan .. lite äckligt kanske, men men. Näsan är för övrigt också stor, så det är ju ett under att det gick att skriva med den.
      Låter antagligen som att jag är värsta cirkusfreaket.

"Kom och se, de största fötterna, den bredaste pannan och den fulaste näsan någonsin, allt på en och samma person! Endast 1 krona för att titta, 2 om ni vill peta på henne!"

Baaah

HUUUUM. Skrev precis ett långt inlägg, som försvann. Skit samma.
Igår var i alla fall en rolig dag.

 

Tråkigt

otroligt tråkig dag. Kommer inte ens ihåg vad jag gjort. Hoppas att det blir roligare imorgon. (Vad korta meningar, för att vara jag...).

I wish I knew

Jag startar denna bloggen därför att nogg.se suger. Now you know.
Alla andra verkar ju blogga på blogg.se så jag tänkte att det får väl jag också göra.
Det dåliga är att alla mina inlägg på nogg försvinner. Det braiga är att alla mina inlägg på nogg försvinner.

So long.



Ja just det, det är ju Sveriges nationaldag idag. En bild i Sveriges färger får väl liva upp det här inlägget.


              image1

Välkommen till min nya blogg!

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0