EFTERLYSNING

Igår började jag undra var mina favoritjeans tagit vägen. Jag har ju inte haft dem på mig på ett tag eftersom att värmen inte tillåtit det ... (ska jag vara tvungen att skriva asterisk host asterisk?). Jag letade igenom min egen garderob, men där fann jag dem inte. Jag letade igenom mammas garderob, så gott jag kunde efter som att den ser ut som ett mindre bombnedslag (ska det inte vara tvärtom?), men där fanns inga av mina favoritjeans. Jag kollade i tvätten, inget där i heller. VAR FAN ÄR MINA JEANS? Har du tagit dom, eller vet du något? Tveka inte att ringa; 08 702 00 90. Och bara så du vet, du kommer att få ditt straff.

Mystiska ljud

Jag hörde nyss några konstiga ljud komma ifrån mitt fönster. Det lät lite som att någon kastade småsten på fönsterrutan. Efter ett tag blev det irriterande, så jag gick den långa vägen mot fönsert för att lyssna närmare, men då ville det såklart inte låta längre. Jag tittade ut, men nej, där var ingen prins som hade kommit för att rädda mig. Jag gömde mig lite under fönsterkarmen och efter ett tag hörde jag ljudet igen. Jag stängde fönstert och ljudett slutade. Är ganska säker på att det inte var nån som kastade stenar på fönstert. Så vad var det?

poop

jag kollar för mycket på serier. jag vill leva ett lossssas liv. mina naglar är för långa för att skriva på tangentbordet snart. ekligt. jag jag jag. blääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.

för mycket poop i mitt liv just nu. det är ett b-landsproblem... Yes du får figurera ut själv vad det b:et står frö. frågör fröö hshhshs. FÖR. jag sa ju att mina naglar börjar bli för låpngga.  ellr rättare sagt smrev jag det. det här förvirrar mig.  fan vad jag stavar illa. det är naglarna ja, naglaaaaaaaaaaaarna....!!!!!!11!11!1111


good bajs, som min fröken alltid brukade säga.

sena nätter

Den senaste tiden har jag märkt att jag blivit sämre och sämre på stavning. Fick tänka efter en sekund om nätter stavades netter eller inte. FYFAN säger jag bara... jag visste mer om stavning när jag var mindre än jag gör nu känns det som. Jag blir helt osäker på hur vissa ord stavas. Ändå eller endå?? ända eller enda? haha, nä där vet jag faktiskt skillnaden, tack och lov.

Btw, varför har jag försummat bloggen så? Jag sitter vid datan 24/7, varför kan jag inte bara klämma ur mig något litet blogginlägg?

Och är där egentligen någon som fortfarande besöker blogg.se (om den nu finns kvar) för att se senast uppdaterade, "mest" aktiva osv.?

Och är jag den enda misslyckade personen i min ålder?? Utan jobb, vänner, och framtidsdrömar? Läser man runt på andras bloggar så händer det fan saker hela tiden. Fika, möten, jobb, intervjuer, dricks, fester, shopping, resor. Jag önskar att bloggar aldrig funnits. Dom ger en bara ångest.

basj och kiss :)

RÖVHÅL OCKSÅ!  

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0