jöhööö...

Idag är det lördag, imorgon är det söndag, och måndag kommer efter deeet.

Uttråkad... jobbar idag. Ska nog kika in till Näth på lunchen, det har ju blivit en liten tradition på helgerna då jag jobbar. Det är väldigt trevligt att hon bor så nära mitt arbete, speciellt nu när jag bytt område. Cyklar ju förbi hennes hus flera gånger om dagen nu för tiden. Väldigt behändigt när man behöver låna en toalett.  


Good memories



Näth will get it =)


'cause you had a bad day

Känner mig som en invalid idag, träningsvärk i benen och något som känns som benhinneinflammation, är jag så klen att jag inte klarar en joggingrunda? Kan inte gå normalt alltså. Vi skyller på att jag sprang i lånade 43:or.

Någon hade tydligen försökt hacka min facebook också. Trevligt.

Usch... har gått runt och sett mer skabbig ut än vanligt idag. Så går det kanske när man endast sover 3 timmar. Tycker ärligt talat synd om alla som fått stå ut med att se på mig idag.


Fick sitta i telefonkö i över en halvtimme. Har blivit fel på min lön, inget ovanligt....


Men men, än är inte dagen slut.

Sexy Zone

Ewelyn kom hem från Japan med ett nytt favoritband. Ett gäng på fem pojkar som kallar sig Sexy Zone. Den äldsta i bandet är 17 medans den yngsta är 11. Rätt roligt att de kallar sig själva Sexy Zone alltså.

Kolla in videon, den är rätt komisk 

04:04 - Cheksy Ross (sexy rose?)


Jag och Ewe har döpt dem till:
Den plågade, Den arga, Knycken och De två gamla.


Men deras dans är bäst. Ska lära mig den.



Delfino

Läs denna bloggen, den är awesome =)

kalle!

Nu har jag typ käkat en halv tub av Kalles randiga på mindre än en timme. Lite roligt med tanke på att jag smakade kaviar för första gången för typ nån vecka sedan. Har gått runt och trott att det skulle vara äckligt. Vilket det är, på ett sätt, men ända gott.

camera obscura

Har en massa tomma pringlesburkar som jag sparat av någon anledning. Vet inte riktigt vad jag ska göra av alla men något kan de väl vara bra för...

Idag har jag i alla fall lyckats förvandla en av burkarna till en kamera. Tyvärr tar den inga bilder men när du tittar i den så är allt upp och ner. Detta fenomen kallas camera obscura, ljus som passerar in genom ett hål i ett mörklagt rum återbildar en uppochnervänd bild.

Lite BILDz






Såhär ser det ut när du kollar in i burken



Nu ska jag bara komma på vad jag ska göra med alla de andra burkarna!

Är i månad tre....

Jahopp, då var man 22 år gammal nu. Lagom tjock, i mina bästa år, alltså. För er som är lite bakom flötet så kan jag ju också berätta att jag är i månad tre nu. Det är ju mars nu så vi är alla i månad tre. Hoppas ni förstod skämtet. Annars så kan jag ju bara beklaga.

Så vad har hänt den sista tiden? Såg en väldigt hemsk sak på vägen upp till Borås. Sitter i bussen i godan ro. Någonstans utanför Göteborg tittar jag ut genom fönstret. Ser en bil, en man sitter bakom ratten med ett finger i näsan. Fine, tänker jag, han sitter i sin egen bil, inget hindrar honom från klia lite i näsan. Men när han helt utan att tveka stoppar in samma finger (och förmodligen en och annan saftig kråka) i munnen går min gräns för vad som är ok. "STANNA BUSSEN" skrek jag och sprang genom mittgången med armarna ovanför huvudet.

Nä, okej, den där sista meningen var inte sann.

I alla fall. Mitt liv gick vidare trots den hemska händelsen. Efter en lång bussresa var jag då i Borås. Det var där jag firade min födelsedag, det sjöngs ja må hon leva (det brukar ju annars vara vi gratulerar här i Skåne), jag krängde tårta och god mat. Det var första gången som jag inte var hemma på min födelsedag så det kändes lite annorlunda men ända bra. Är inte typen som vill hitta på en massa bara för att jag fyller år, så det var en najs dag.

Men i alla fall, det var ju mitt första besök i Borås, som var en väldigt fin, väldigt backig, stad. Det luktade gott där. Blåste gjorde det knappt heller. Fint väder var det också. 5 av 5 toast alltså.

I ate it all!





LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0