Snygg

Ibland när jag har tråkigt så sminkar jag mig. Tror att många tjejer gör så. Eller? Eftersom att jag köpt så fina läppstift var jag ju ända tvungen att testa dem. Tycker jag ser helt okej ut med denna sminkning. Mah new style maybe?

MobilpratarN bloggar

Det var en gång en flicka som hette Linda. Eller ska man kalla henne tjej? Ehm... Hur som helst så skulle hon nu skriva ett blogginlägg! Så här börjar det! Är ni beredda???



(Har inget kul att skriva egentligen, är bara lite uttråkad.)


Idag har jag haft ett svårt prov i filosofi, det hade endast 6 frågor men såklart skulle man utveckla sina svar till flera sidor. Lär bli intressant att se vad betyget blir!

Efter skolan var jag och handlade mat. Saker som jag inte tyckte om eller inte trodde att jag tyckte om för ett år sen. Mjukost, avokado, champinjoner, keso, kolsyrat vatten and so on. Har nog förresten utvecklat ett ohälsosamt beroende för Fjällbrynts salamiost. Tack vare Natalie eftersom att hon var den som fick mig att smaka det. Jag köpte fyra olika läppstift också. Känner för att bli lite mer kärring.

Sen köpte jag lite nya nagellack. Har nog köpt sju olika färger på en månad. Försöker göra nåt kreativt med mina naglar men det slutar mest med att jag tycker det blev fult och kladdigt.

...Och det är väl ungefär så intressant som min dag har varit.


Egentligen hade jag önskat att jag kunde skriva lite mer privat på denna blogg, inte bara sån här skit. Det kan ju vara bra att få ur sig saker och ting. Men ni får nöja er med sånt här ytligt ett tag till :)

fusk

Hej alla ni som kommer in och läser varje dag. Ingen aning om vem ni är (eller jo, en vet jag och det är Cindy ;}) men tänkte skriva något kort bara för att göra er glada ;p
 
Just nu har jag ganska mycket läxor faktiskt. I början var det lite svårt att komma in i det där igen men nu tycker jag nästan att det är kul. Men bara nästan. Har ju fått lite hjälp med läxorna också faktiskt... Ska erkänna att jag betalade en vän för att skriva en av mina inlämningar. Men det blev istället att vi hjälptes åt och jag fick tillbaka pengarna... hahaha.
 
Nä nu orkar jag inte skriva meeer. Good bye my friend.

To be or not to be, that is the question

Sista tiden har jag känt mig lite... konstig, skulle man väl kunna uttrycka det. Det har nästan känts som att mitt liv varit en dålig tv-såpa. Om det nu hade varit en serie, och jag suttit och tittat på den på tv, hade jag säkerligen stört mig riktigt ordentligt på huvudrollsinnehavaren (mig). Vet inte riktigt om ni förstår hur jag menar nu, men om man hade kunnat se sitt liv ur ett annat perspektiv hade det varit mycket enklare att ta vissa beslut.
Just nu finns det så många beslut i mitt liv som jag måste ta. Ärligt talat vet jag inte hur jag ska göra. Brukar alltid göra så att jag inte tar några beslut alls om det blir för många på en gång. Om jag tänker en månad eller två fram i tiden så har jag inte den minsta aning om hur den ser ut. Känns inte ens som att jag kommer leva så långt... Konstig känsla!
Okej, det finns väl ingen som vet hur livet ser ut om två månader, men de flesta vet väl på ett ungefär hur det kommer se ut. Så har det varit för mig innan i alla fall. Men nu... Ingen aning!

oh god what have I done....

Ni kanske kommer ihåg att jag skrev om killen i min klass som pratade heeela tiden? Trodde vi kunde lära oss lite av varandra... meeeen! han är ett riktigt PSYKO!
 
Han har bara lärt mig är att man inte ska ge ut sitt nummer till folk man verkligen inte känner -_-
 
Det enda jag sa till honom var att jag hade pojkvän (en lögn eftersom att jag inte vill att han ska tro att jag vill något med honom) och då får han en flipp och tycker att jag uppmärskamhetssökande och falsk.
 
Liiiite jobbigt att vi nu har två lektioner i veckan tillsammans.
 
 
 

Vaaaad ska jag skriva om idag då?

VARNING FÖR JÄTTEINTRESSANT INLÄGG!
 
Har gått runt stan några timmar idag. Fick lite ont i fötterna efter ett tag. När jag kom hem såg jag att nageln på min lilltå spetsat tån bredvid, så att det kom BLOOOD. Ähhh... så sjukt. För trånga skor eller?
 
När vi nu är inne på naglar så kan jag ju berätta att jag igår klippte mina fingernaglar. Känns rätt konstigt nu när dom är så korta! Jag känner mig inte lika hel.... något i mitt liv saknas!!
 
 
RIP
 
 
 
 
 
 
Nää nu ska jag ut och jogga en runda! Här kommer lite random utfyllnad....
 
 
 
 
 
 
Gonatt kära bloggläsare.

Utkast: Sep. 12, 2012

Kaan inte sova så vad gör man då om inte bloggar om det? Ää den där meningen lät inte helt korrekt men det kanske den inte är i heller. Började läsa om en bok ikväll, frost heter den. Egentligen lite fjantig twilight-aktig bok, meeen ja, ibland kan man behöva försvinna i en drömvärld.

La dock ner boken för snart två timmar sedan så varför är jag fortfarande vaken?

Känns som att jag frågat det nån gång innan här på bloggen.


Ibland när man är trött är det nästan som att man är full, skriver helt meningslöst just nu känner jag. Fast det gör jag nog ända ganska ofta.

Nu låg precis och stirrade ut i mörkret i fem minuter. Som att jag lekte arga leken med ett spöke jAg inte kunde se.

rubrik

Idag har jag bara gått runt och känt mig äcklig. Mår illa av mig själv! Tittar mig i spegeln, slänger på lite smink och tycker jag ser ännu värre ut. Provar alla kläder jag äger men inget ser fint ut på mig. Önskar att jag bara kunde gå i ide ett tag.

wass is dass

http://se.41q.com/typ.41q?p=24582362

en fin liten saga när man inte har annat för sig

Innan hon öppnade ögonen kände hon den hemska lukten. Det var som att det var den som fått henne att vakna. Hon låg på en madrass i ett rum utan fönster. Längst bort till vänster fanns en dörr. Från den lilla springan under dörren sipprade det in ljus. Det fanns någon där utanför.

Hon såg sig om i det dunkla rummet. Golvet i trä var smutsigt, likaså väggarna. Där fanns ett skrivbord som såg stort och ålderdomligt ut. Ovanför skrivbordet hängde en tavla som hon inte riktigt kunde urskilja. Hon spände ögonen för att se bättre. Tavlan föreställde en familj. Två föräldrar och två barn. En flicka och en pojke. De såg lyckliga ut och hon mådde dåligt när hon tänkte på hur mycket den inte passade in här, i detta rum.

Hon visste inte var hon var eller hur hon hamnat här. Hon mindes inte någonting alls om sig själv. Det enda hon med säkerhet visste nu var att hon var i fara. Rädslan spred sig inom henne när steg närmade sig dörren. Hon hörde en röst men förstod inte vad den sa.

Stegen fortsatte. De försvann bort från dörren tills hon inte längre kunde höra dem. Hjärtat slog snabbt och hon satt fastfrusen ett tag innan hon andades ut. Hon visste att hon skulle dö, det var bara en fråga om när.

Stanken som fått henne att vakna verkade hela tiden intensifieras. Det luktade ruttet. Det luktade död.

 

 

 

DAM DAM DAMMMM... cliffhanger.

Chucky

Igår var jag och hälsade på Näths familj. Felicia, hennes lillasyster var riktigt aggressiv och misshandlade mig lite, hon är fan stark! Att slåss på låtsas är inget Natalie lärt henne i alla fall!
Sen ville hon se på sin favoritfilm - Child's play, filmen om Chucky-dockan. Hon var riktigt... gullig när hon pausade filmen, gick fram till tv:n och gav Chucky en puss. Hahaha, hon är för rolig, precis som sin syrra. Även om Natalie oftast inte är lika galen.
 


prov

I måndags hade jag mitt första prov sedan studenten för tre år sedan. Det var i naturkunskap 1a2 (nya förvirrande kursnamn, denna kursen fanns inte innan). Ärligt talat hade jag glömt hur man pluggar... (öhh...fick lite äckliga associationer till det där ordet nu.) Provet gick alltså ganska dåligt. Hoppade över många frågor som jag visste att jag borde ha kunnat. Kände mig riktigt IQ-befriad! 
Jag fick i alla fall reda på betyget idag och det blev ett D. G+ antar jag att det motsvarar. Woho! I suck. Nä, men jag har sagt till mig själv att nu ska jag bara satsa på att bli godkänd. Vill inte va ett sånt freak med läxor och prov som jag var innan. Då mådde ju dåligt om jag bara fick ett VG. Hahah.
 

 
kolla jättebollen vid mitt huvud
 
 

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0