En sämre kopia

image66Alla vet säkert redan hur snyggt Anna, http://pyttis.blogg.se/ , brukar rita. Man blir sugen på att själv försöka när man ser hennes illustrationer! Men det visade sig att jag bara är en sämre kopia.  

Dock blev jag nöjd med fiskögonen. Men det var ju också allt. Btw så är jag ju född i fiskarnas tecken. Och finns det något roligare sätt att roa sig på än att läsa sitt horoskop? (bara jag som tycker att alla andras utom just mitt horoskop stämmer in på mig?)











 

Fiskarnas horoskop enligt olika sidor

din partnerrelation får du oväntat en del problem att brottas med. Mycket tyder på att du i ett visst avseende har varit lite blåögd. För att inte trassla till saker och ting ytterligare borde du be någon förtrogen om hjälp så du kan reda ut begreppen. (http://zodiaken.net/dagen/)

Föräldrar får ta det varligt med barn i dag. En maktkamp leder bara till problem och missförstånd (http://www.dagenshoroskop.nu/)

Du vill gärna kunna ta nya initiativ, men förhållandet till barn kräver all din tid. Just nu är lojalitet den egenskapen som gör dig bäst rustad att möta utmaningarna. Bättre tider är att vänta.  (http://www.spray.se/horoskop/)

Nymånen gör dig inåtriktad och eftertänksam, men också sensuell och sugen på nya upplevelser. Fin fredag. (http://www.aftonbladet.se/horoskop/)



Något börjar nu utveckla sig på ett sätt som du troligen kommer att uppleva som ganska meningsfullt. (http://www.metro.se)



Sammanfattning: MÖGIG FREDAG
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0