~*eMo*~

Tydligen jagar Armeniska myndigheter emo-folk. Så här står det på msn nöje:


"Myndigheterna i Armeniens huvudstad Jerevan ogillar subkulturen EMO och menar att musiken undergräver social stabilitet och driver EMO-fans till självmord, skriver Rolling Stone.

 

Studenter vittnar om hur poliser genomsöker skolor i jakt på trasiga jeans, piercing, svarta handskar och andra typiska EMO-attribut i färgerna svart och rosa.

 

Den punkiga subkulturen EMO har skapat stort rabalder även i USA där rikstäckande tv-nätverk varnade föräldrar för musikens skadliga inverkan på ungdomar."

källa: http://noje.se.msn.com/nyheter/article.aspx?cp-documentid=155503562


HUR definerar man egentligen vilken musik som är emo och inte? Enligt kära Wikipedia anses dessa band vara emo:

Jimmy Eat World 
Dashboard Confessional
Bright Eyes
Taking Back Sunday
Death Cab for Cutie
Fall Out Boy
Funeral for a Friend
Panic! at the Disco

Några av dessa finns i min mp3 erkänner jag, är jag då emo? Nej. (Inte på utsidan i alla fall;)). Det handlar helt enkelt inte bara om musiken. Visst, man blir kanske inte gladare av den, men man går heller inte från att vara lycklig till att skära sig i armarna bara för att man nynnar med i Death Cab For Cuties "I Will Follow You into The Dark" (som jag i och för sig inte tycker är speciellt emo).

 

Samma sak är det med glad musik, den botar inte en depression. Det är väl så att man lyssnar på låtar som man känner igen sig i. Så är du ledsen så lyssnar du förmodlingen på deprimerande musik. För man BEHÖVER det, man behöver höra att man inte är ensam om att känna som man gör.

 

Okej detta känns väldigt rörigt skrivet -_- Ville bara säga att det är skrattretande om de nu är ute på jakt efter "piercade ungdomar i rosa och svart".

 

I'm just gonna hit publish now...



Kommentarer
Grinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se

2010-12-14 @ 01:15:35
URL: http://www.grinders.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0