en fin liten saga när man inte har annat för sig

Innan hon öppnade ögonen kände hon den hemska lukten. Det var som att det var den som fått henne att vakna. Hon låg på en madrass i ett rum utan fönster. Längst bort till vänster fanns en dörr. Från den lilla springan under dörren sipprade det in ljus. Det fanns någon där utanför.

Hon såg sig om i det dunkla rummet. Golvet i trä var smutsigt, likaså väggarna. Där fanns ett skrivbord som såg stort och ålderdomligt ut. Ovanför skrivbordet hängde en tavla som hon inte riktigt kunde urskilja. Hon spände ögonen för att se bättre. Tavlan föreställde en familj. Två föräldrar och två barn. En flicka och en pojke. De såg lyckliga ut och hon mådde dåligt när hon tänkte på hur mycket den inte passade in här, i detta rum.

Hon visste inte var hon var eller hur hon hamnat här. Hon mindes inte någonting alls om sig själv. Det enda hon med säkerhet visste nu var att hon var i fara. Rädslan spred sig inom henne när steg närmade sig dörren. Hon hörde en röst men förstod inte vad den sa.

Stegen fortsatte. De försvann bort från dörren tills hon inte längre kunde höra dem. Hjärtat slog snabbt och hon satt fastfrusen ett tag innan hon andades ut. Hon visste att hon skulle dö, det var bara en fråga om när.

Stanken som fått henne att vakna verkade hela tiden intensifieras. Det luktade ruttet. Det luktade död.

 

 

 

DAM DAM DAMMMM... cliffhanger.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0