saknat mig...? eller inte

usch, hatar när man inte skrivit på några dagar så måste man skriva en hel massa...



Fredag - Ewe hälsade på. Vi lagade mat, snackade skit och såg på anime. Eller ja jag somnade som vanligt när hon kollade på anime. Fan, det är bättre än sömnpiller. Och just det, vi gjorde efterrätt också. Banansplit.



Lördag - Jag åkte in till Malmö och träffade Cindy vid centralen. Blev lite förvånad när jag såg Zeldas lilla huvud sticka up ur henne jacka. Hon skulle bli passad av dom, och när Cindy skulle gå o möta mig saknade hon henne för mycket ;P. Sen gick vi och hämtade ut våra biljetter till New Moon och sen tog vi bussen hem till Cindy. Zelda fes förresten som fan på bussen, det hade hon gjort innan också när Cindy åkte med henne. HAHAHA.

Var hemma hos Cindy ett tag, sen började det trilla in lite fler folk. Först Jasmina, sen Sarah, Linda och Mattias.

Klockan halv tolv stack vi mot bion, men problemet var att vi inte hittade en enda parkering och klockan tickade, den blev 23.55 och filmen skulle "börja" om fyra minuter. Tillslut ställde vi oss inne i ett parkeringshus och vi sprang mot Royal.

Och vi hann. Platserna var rätt bra, men vi hade två personer mellan oss som inte ville flytta in några steg så att vi alla kunde sitta samlade. Filmen tyckte jag var bättre än ettan, FAKTISKT. Störde mig inte lika mycket på Kristen Stewarts skådespeleri.

Mitt i filmen och spänningen blev hela duken svart. Lamporna började tändas och folk undrade om den var slut... Men det var bara något fel på skiten så efter några minuter började den igen.

Sen i slutet av filmen började nån längst fram kasta skor på duken. Riktigt kul -_-



Jaja, fan vad långt detta blir, filmen var slut och vi skulle gå till bilen, som ju stod i ett p-hus. Men allting var stängt och vi hade inte tagit med biljetten. Vissa av oss började få lite panik. Kanske mest Linda eftersom att det var hennes bil och dom öppnade inte förrän kl 9 nästa morgon. Vi stod där och väntade lite och visste inte vad vi skulle göra, när garagedörren plötsligt öppnade och en bil körde ut. Vi sprang snabbt in. Sen var det lite klydd med att komma ut därifrån också men vi lyckades. 

Och jo förresten, Jasmina fyllde 15 år medans vi var inne på bian. Det var mest därför vi såg den 23.59, för när vi bokade var det ju fortfarande 15-årsgräns. 

När vi väl var hemma, typ vid tre på natten så tror jag att vi satt och snackade nån timme om vem vi skulle valt av Jacob och Edward.. hahaha. För Cindys och Jasminas del var det Ed men för min del är det nog Jake. Vem hade du valt?

Söndag - Jasminas födelsedag! GRATTIS GRATTIS. Vi spenderade dagen med Harry Potter. Hehehehe. 







Hade en riktigt kul och trevlig helg med er :)

 


Kommentarer
Näth

HAHAHA paniik, låter kuul ! :)

2009-11-26 @ 12:59:46
URL: http://nathdelfino.blogg.se/
Yazz

Hahahah fotade jag mig i en garderob :P hhAHAHA <3

2009-11-29 @ 22:00:32
Yazz

Hahahah fotade jag mig i en garderob :P hhAHAHA <3

2009-11-29 @ 22:00:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

LieNda

oh baby baby it's a wild world

RSS 2.0